divendres, 22 de març del 2019

Taller de cal.ligrafia i lettering a Tortosa

Torno a Tortosa! fa uns anys hi vaig anar a fer un taller d'enquadernació japonesa, m'ho vaig passar tant bé! i ara, quan menys m'ho esperava, la Tere de la botiga Manart m'ha tornat a trucar perquè hi vagi, i jo feliç!

TALLER DE CAL.LIGRAFIA I LETTERING A TORTOSA

En aquest taller ens introduirem en el món de la cal•ligrafia i el lettering. Aprendrem els conceptes bàsics, història, tècniques, vocabulari, materials que podem fer servir... Durant l’estona de realització del taller practicarem lletres, paraules, experimentarem les diverses utilitats dels retoladors de punta de pinzell, i crearem diversos acabats aplicant tècniques amb altres materials complementaris per crear acabats i efectes sorprenents que ens donaran com a resultat unes paraules boniques, artístiques i molt divertides.
DIA: dissabte 6 d'abril
HORA: matí
LLOC: botiga MANART. c/ de l'Àngel 8, bis. Tortosa
NIVELL: aquest taller és d'iniciació, no pateixis si mai has fer res per l'estil, pots venir sense saber-ne res ;)
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Laia Martínez 660854459 (whatsapp)
craftandartists@gmail.com
* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...