Testimonis

Què diuen sobre Craft and Artists...Llibre digital Ebook 5 ideas para hacer brillar tu Proyecto CreativoA part de la meva feina tinc un projecte creatiu paral-lel, i encara que hi dedico menys temps intento que sigui qualitatiu. Em vaig decidir a comprar el llibre perquè em sento genial quan faig aquestes coses, quan inverteixo en un projecte que em fa il-lusió. Després de llegir el llibre m’he sentit molt bé, crec que es pot treure suc de diferents apartats o aspectes. El que més m’ha agradat és l’apartat de les xarxes socials, (…) el que més fluix porto ara mateix són les xarxes!
M’ha sorprès el tema de com funcionen els mercats i showrooms, i m’agradaria saber més sobre venda ambulant, fires… documentació que fa falta, etc.
M’ha semblat un llibre clar, entenedor i que va directe als punts clars, sense donar teories carregades. Es deixa llegir molt bé.  El recomanaria i li diría a la persona que val la pena si està començant, crec que si només té una mica de motivació, el llibre pot ajudar-la a treure ganes d’on sigui!

A més, el llibre està molt ben enfocat com a manual per entendre on et poses i guía o aconsella. Crec que manuals així fan falta.

Ona Gil - Tocs handmadeEl llibre és amè i ágil de llegir ;) Apareixen tecnicismes, però els justos que són explicats en notes a peu de pàgina, molt útil. M’ha agradat l’apartat dedicat a les xarxes socials, com emprar-les i gestionar-les per aconseguir major visibilitat i, per tant, clients potencials.  

Em sembla un ebook ideal per algú que vagi molt perdut, li anirà bé per començar. Són 5 fronts oberts als que has de dedicar temps i esforç, no només en tenir el  MILLOR producte del món. frentes abiertos
Espero més ebooks de l’estil que aprofundeixin per temes, que siguin monogràfics per treure encara més partit a les teves explicacions i deduccions/ investigacions ;) 

Laia Codina – Cucatraca

Escapada Creativa, tallers, esdeveniments...


El que m'ha interessat molt d'aquest taller és que amb uns materials base, cada persona pot donar-li el seu toc personal i no tots els treballs acaben sent iguals. La veritat és que no canviaria res del que vam fer, em va agradar força, i a més vaig poder compartir una activitat creativa amb les meves filles.
L'ambient que va crear la Laia a la classe va ser molt acollidor i tranquil. Res a veure amb altres tallers en els quals els assistents s'han d'aixecar per a que la professora els faci cas.

Ho recomanaria als meus coneguts, ens ho vam passar molt bé i serveix molt d'inspiració!

Pili Ros -  Blogger De tot cor

Quan vaig veure el taller va ser amor a primera vista. No tenia ni idea de que era ni cap expectativa més enllà d’aprendre alguna cosa nova, conèixer gent i passar una bona estona. I l’experiència va ser molt bona! Em va agradar el lloc, la professora, les companyes, l’esmorzar i el zentangle definitivament passarà a formar part de la meva vida.
La professora va ser molt propera, oberta i amb una motivació al darrera que sempre s’agraeix. Em va sorprendre el lloc especialment, i l’esmorzar deliciós.
Recomanaria l’experiència sens dubte! I és que si vols desconnectar, fer-te un auto regal, potenciar la teva creativitat, compartir una bona estona amb gent genial, no dubtis en apuntar-te al pròxim taller organitzat per Craft and Artists –Ingenia moments!
Laia, moltes gràcies per oferir-nos oxigen pel cervell ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...