dimecres, 24 de desembre del 2014

Bones Festes i Regal de Nadal! No t'ho perdis!

De tot cor et desitjo...

A més, vull comentar-te que si has de fer algun regal i estas súper indecís@ i desesperad@ una molt bona opció és regalar una  Targeta Regal, pots escollir l'import que vols gastar i la persona a qui li regales pot fer-la servir durant tot el 2015 i comprar des d'un Taller Creatiu fins materials de la web, llibres, etc.

http://www.craftandartists.cat/ca/home/267-targeta-regal-25.html
 Per altra banda, m'he tornat una mica boja i... vull celebrar el Nadal fent-te un regalet, i és que durant tot el dia 24 i 25 de desembre pots gaudir d'un 15% de descompte en qualsevol compra feta a la BOTIGA ONLINE, vàlida només durant 48h!! (no apte per les seccions de Celebracions, Tallers i Targeta Regal).

www.craftandartists.cat 


Per altra banda si vols fer algun encàrrec personalitzat per regalar per Reis com per exemple un àlbum de fotos ja fet o perquè la persona s'hi posi ella les seves fotos, un llibre de receptes de cuina, un diari, una caixa-kit de materials amb tot de cosetes d'scrapbook i papereria (ideal per les nenes i nens i no els tan nens que els encanta fer manualitats!), un conjunt de bijuteria artesanal o qualsevol altra cosa que se't passi pel cap, encara som a temps de preparar-ho,  proposa'm i ens posem a treballar perquè ho tinguis ben aviat!


Bones Festes i fins la propera! :) 


I si vols estar al dia de tot...


1 comentari:

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...