dijous, 2 de juny del 2016

Taller d'Scrapbook: Enquadernació Japonesa a Lleida

Segueixo amb els tallers mentre tinc alguns altres posts a mitges de fa mil segles, que espero compartir amb tu ben aviat! Mentrestant, doncs t'explico quin és el proper taller que he preparat. Serà el proper dissabte 11 de juny i aprendrem a fer un àlbum amb enquadernació japonesa :D Un dels meus tallers preferits sens dubte!


TALLER SCRAPBOOK: ENQUADERNACIÓ JAPONESA


En aquest taller crearem un àlbum de fotos o una llibreta enquadernada des de zero i de principi a fi: farem les tapes, els apartats interiors, decoració, etc. I ho enquadernarem amb una tècnica de cosit antiga molt atractiva, l’enquadernació japonesa, en aquest cas enquadernarem en Yotsume toji.
Si el temps ens ho permet podrem acabar de customitzar l’àlbum amb elements d'scrapbook.
T'animes? :)
QUAN? 11 juny
HORA: de 10 a 14h
ON? El jardí de l'avet. c/ Alfred Perenya 22. Lleida
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
PREU? 40€* (tots els materials inclosos excepte els bàsics de taller i enganxar: has de portar base de tall, cúter i regle metàl-lic) + inclou esmorzar sa i saludable!
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com

* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.


I aprofito també per recordar-te que el dia 9 de juny a la botiga Katia Store de Lleida hem programat un altre taller, aquest té dues hores de durada i farem un mini albumet super mono! Pots veure tota la informació al post que vaig escriure l'altre dia. Per qualsevol dubte ja ho saps, escriu-me o truca'm ;) I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...