dissabte, 25 de febrer del 2017

Taller Llibre de Firmes, Scrapbooking Lleida

Ara feia dies que no programava cap taller concret d'scrapbook, i bé, aquest penso que també podria considerar-se sota la temàtica d'enquadernació, però crec que t'agradarà :)
A tocar de la major època de l'any de celebracions (casaments, batejos, comunions, aniversaris...) se m'ha acudit que podria facilitar-te la feina si és que has de dur a terme alguna d'aquestes celebracions, i he preparat per a tu un taller on aprendrem a fer un detall ben útil per qualsevol tipus de celebració.

TALLER LLIBRE DE FIRMES PER CELEBRACIONS


Comença l'època de bodes, batejos, comunions i celebracions diverses, quina millor ocasió per poder lluir una de les nostres creacions? 
En aquest taller aprendrem a fer un llibre de firmes des de zero, també el decorarem, crearem diversos apartats interns, detallets, etc. tot segons la teva creativitat i motivació. 
Podràs aplicar-lo al teu esdeveniment preferit, d'aquesta manera et podrà servir per un casament, per un bateig, per una comunió, o també per una festa d'aniversari, un regal especial per un amic, etc. L'estructura és la mateixa i podràs adaptar-ho i decorar-ho en funció que et vingui més de gust :) 

A més a més, quan acabem, també aprendrem a fer algunes decoracions senzilles però efectives i vistoses per poder ambientar i decorar també l'espai on facis la celebració. Eines ben útils que segur que et serviran per tenir recursos bonics i originals per qualsevol ocasió.  
QUAN? dissabte 11 o 18 de març del 2017
HORA: 10.00 a 14.00h
LLOC: Lleida
PREU: 40€* . Inclou tots els materials, només hauràs de portar una base de tall, cuter, regle metàl-lic i si vols alguna fotografia per posar al llibre. I a més a més també podràs gaudir d'un esmorzar degustació sa i ben saborós! :)
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Laia Martínez, craftandartists@gmail.com, Tel. 660854459 (truca'm o envia Watsapp).

* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

I si vols estar al dia de tot...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...