dimarts, 9 de gener del 2018

Repetim Taller de cal.ligrafia i lettering, primer taller de l'any

Bon any 2018! :D ja t'has marcat propòsits a complir per enguany? per mi aquests dies estan sent, planificació, planificació i planificació, i preparar, i pensar jeje no sé si tindré prou dies per acabar-ho, però la idea és tenir tota la feina feta aquest mes de gener, veurem com va!
Però com no tot ha de ser pensar, i també va bé esbargir-se, repetim taller de cal-ligrafia i lettering!

TALLER LETTERING I CAL.LIGRAFIA A LLEIDA AMB TOMBOW & ALTRES
En aquest taller ens introduirem en el món de la cal•ligrafia i el lettering. Aprendrem els conceptes bàsics, història, tècniques, vocabulari, materials que podem fer servir... Durant l’estona de realització del taller practicarem lletres, paraules, experimentarem les diverses utilitats dels retoladors Tombow, i crearem diversos acabats aplicant tècniques amb altres materials complementaris com els gelli de sakura, Ecoline, punta fina, etc. per crear acabats i efectes sorprenents que ens donaran com a resultat unes paraules boniques, artístiques i molt divertides :) No fa falta que tinguis coneixements prèvis per poder venir!


DIA: dissabte 20 de gener
HORA: 10.30 a 14.00h
LLOC: El jardí de l'Avet. Alfred Perenya 22. Lleida.
NIVELL: aquest taller és d'iniciació, no pateixis si mai has fer res per l'estil, pots venir sense saber-ne res ;)
PREU: 40€* (inclou tots els materials i un esmorzar casolà, sa i saludable, gluten free)
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Laia Martínez 660854459 (whatsapp)
craftandartists@gmail.com
* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.      

I si vols estar al dia de tot...

2 comentaris:

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...