dijous, 5 de març del 2020

Taller Tècniques decoratives lettering II Lleida

Pensant en nous tallers, i en el que m'ha agradat sempre decorar llibretes i apunts (ja ho feia de ben petita), i veient que pot ser un taller que aporti continuitat al preuat lettering, he creat aquest taller ;)

TALLER TÈCNIQUES DECORATIVES LETTERING II

Durant el taller practicarem diferents tipus d'alfabets, i tècniques decoratives que podem fer amb els retoladors de pinzell Tombow, combinat amb d'altres materials i retoladors de gel, metàl.lics, etc. Tot el que aprendrem ens servirà per crear làmines amb molts més acabats i alhora també aplicable a la decoració d'apunts, títols, agendes, bullet journal, etc.
És complementari per aplicar-ho en altres disciplines com scrapbooking, lettering, bullet journal, etc.
DIA: dissabte 14 o 21 de març
HORA: 16.00 a 19.30h
LLOC: Coworking La Casa de fusta. C/ Cavallers 51. Lleida
NIVELL: aquest taller és la segona part del Taller cal.ligrafia i lettering, si no has fet mai res, pots venir perquè a l'inici farem una mica de repàs, però és millor si ja tens una mica de pràctica. Així Apte per nens a partir d11-12 anys.
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
PREU: 40€ (inclou tots els materials i esmorzar)
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Laia Martínez 660854459 (whatsapp) - craftandartists@gmail.com
* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.


I si vols estar al dia de tot...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...