dijous, 18 d’octubre del 2012

3, 2, 1... Això Es Posa En Marxa!

Hola!! Si estàs llegint aquestes paraules és que... ja he posat en marxa el blog!! i et felicito per haver-lo trobat, encara no n'he fet gaire publicitat... Així que... te'n dono la benvinguda!!! Oh benvinguts, passeu, passeu... :) :
I com que encara no et conec gaire... començaré jo amb les presentacions, així sabràs qui et ''parla'' i qui hi ha darrera d'aquestes paraules, tema interessant, oi? hehehe 

Vist a Pinterest
Em dic Laia Martínez, tinc 28 anys i sóc d'Altafulla, tot i que actualment estic vivint a Lleida. La meva formació ha estat bàsicament de lletres, sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual i Filologia Catalana, i ves quines coses té la vida que actualment em dedico a una activitat que no em pensava pas que tindria un paper tan protagonista a la meva vida: l'artesania. Sense adonar-te'n les estones de lleure i d'esbarjo que t'han acompanyat durant tota la vida, la creativitat i els somnis van prenent terreny en les nostres vides, i de sobte, no saps com, tots aquestes il.lusions d'infantesa, móns de fades i princeses, colors i purpurines que vivies amb tanta naturalitat anys enrera retornen, com per art de màgia, per ser ara el teu dia a dia. Això m'ha passat a mi, i per sort o desgràcia de la crisi, m'he trobat immersa en tot aquest món màgic del qual actualment sobrevisc (perquè tot s'ha de dir, no és fàcil) :) Fa un parell d'anys vaig crear Espurnes*, el meu alter ego creatiu, dissenyo i creo petites joietes ben vives i plenes de color, si tens curiositat per conèixer una miqueta més de què va tot això pots fer una ullada al meu blog i també a la botiga virtual d'Espurnes*. Què et sembla? :) 


Paral-lelament, durant aquest temps dins del món de l'artesania he conegut personetes que s'expressen, que creen amb les seves mans fantàstiques obres, ments obertes que.també busquen el seu món ideal, i vaig pensar que això no podia deixar-se perdre, tinc clar que  la imaginació i el talent creatiu s'han de difondre, i aquí estic! 

M'ha costat posar-m'hi però ja n'he pres la decisió i ja no hi ha volta enrera! En un principi, cada dimarts i cada dijous publicaré una entrevista amb un artesà, dissenyador, artista, crafter... i puntualment també s'aniràn publicant altres articles d'altres temes si veig que pot ser interessant per al blog, així com també aniré actualitzant l'apartat de fires i mercats i el de tallers, tutorials, etc.


Vist a Pinterest
T'agrada la idea? espero que sí!! I ara... et toca a tu! espero que et donis a conèixer! vull saber què sents, què t'agrada fer, per què has escollit crear artesania, dibuixar, expressar-te  i viure el que en anglès se'n diu el handmade. Si tens idees, propostes, vols aportar informació, fer comentaris o simplement t'agradaria ser entrevistat per una servidora, envia un correu a craftandartists@gmail.com i ens posem en marxa! 

Per últim, et vull demanar la teva ajuda, si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los, recomana el blog, la pàgina de Facebook, escriu un comentari en aquest article, i fes córrer la veu! Et necessito ;) 

Gràcies per llegir-me, gràcies per arribar fins aquí! Ens tornem a trobar en el proper post, podràs llegir una entrevista a... va, et donaré una pista, a una noia que li agrada molt... brodar! ;) més, el dimarts! i... bona setmana!! (el que en queda) ;)

Laia

12 comentaris:

  1. enhorabona per la idea i que tinguis força èxit en tots els teus projectes!

    una abraçada gran per la posta en marxa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cristina pel teu comentari!!! :D fins molt aviat!!!

      Elimina
  2. Enhorabona per aquesta entrada t'han maca.
    Espero que la teva gran idea tiri endavant! encara que no ho dubto gens!
    ^__^
    Petonets wapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. :) Aix Isa, quina il-lusió! Gràcies pel comentari i espero que en puguis posar molts més!!!! ara ja he creat expectativa i no puc deixar a la gent sense res! jijiji petonets

      Elimina
  3. Moltíssima sort en aquest nou projecte!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pilar!!! :D segur que entre tots ho aconseguim!! Merci pel comentari! petonets

      Elimina
  4. Molta sort en el teu nou projecte Laia!

    Un petonàs!

    Carol

    ResponElimina
  5. Molta sort! es una iniciativa genial :-)
    Petons!

    ResponElimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...