dimarts, 5 de novembre del 2013

Taller Scrapbook: Fem Postals de Nadal

Després de la Castanyada és inevitable anar pensant en la següent festa... Nadal! i sí, potser sí que encara queden dies (de fet, més d'un mes!) però a poc a poc les botigues s'aniran guarnint i les activitats nadalenques afloraran com a bolets! I perquè vull ser previsora i que preparis i pensis com faras les teves decoracions amb una miqueta d'antel-lació t'hem preparat per aquest dissabte un taller per aprendre a fer postals de Nadal amb tècniques d'scrapbook:
TALLER SCRAPBOOK LLEIDA: FEM POSTALS DE NADAL



En aquest taller aprendrem a fer i agafarem noves idees per crear diverses postals i felicitacions de Nadal.
Emprarem tècniques variades d'scrap i materials com washi tapes, cintes, troquels, tintes, textures, etc.
Veuras la infinitat de possibilitats que tens per fer les teves postals. Sens dubte una manera molt original de felicitar els teus amics, coneguts i familiars i també de decorar la teva llar! :)
T'animes??
QUAN ÉS? dissabte 9 de novembre del 2013*
LLOC: Lleida
HORA: 10.00 a 14.00 h o de 16.00 a 20.00h PREU: 35€ (tots els materials inclosos, excepte les eines i estris bàsics de tall i pega que els has de portar: base de tall, pega, celo doble cara, regle metàlic, cuter o guillotina. Si no en tens i t'ho has de comprar, t'ho podem aconseguir).
S'ha de fer un pagament anticipat de 20€ per fer la reserva*. Places per ordre de pagament.
PROFESSORA:
Mònica Vives d'Espai Scrap
CONEIXEMENTS: Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
ESDEVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/179155545608033/?ref=5                                                             Més informació i reserves:
                                                               Tel. 660854459 (Laia)
                                                            craftandartists@gmail.com
                                                              www.craftandartists.cat


Comparteix l'esdeveniment amb els teus amics i coneguts, que tothom se n'assabenti :D

* Si pel que sigui no et va bé aquesta data però estàs molt interessat/da en fer el taller, pots reservar plaça igualment i quan tinguem el nombre suficient d'alumnes podem convocar un nou grup :)
* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

1 comentari:

  1. Buaa Laia ets tota una artista!! Són una passada d'originals aquestes targetes. LLàstima que no hi pugui assistir :( pq em d'estar tan lluny ??? :O :'( Pròpisit pel 2014: Coneixe'ns i anar algun dels teus tallers :)

    ResponElimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...