dimecres, 13 de novembre del 2013

Idees per Casaments i Esdeveniments Especials

Tot d'idees per a celebracions especials, bàsicament Casaments és el que vaig poder observar a la fira De Nuvis d'enguany de Lleida que es va celebrar els passats 8, 9 i 10 de novembre. He de dir que és la primera vegada que hi anava, així que no puc comparar amb altres anys ni amb altres fires, perquè del sector... també és a la primera que vaig, però no serà la última! :) No, de moment no em caso, però el fet de dedicar-me a un món creatiu, d'artesania, cosetes fetes a mà, detalls, sentiments... fa que tard o d'hora aparegui a la teva vida treballar per celebracions especials, i és que a part del tema merament comercial i econòmic (en aquestes festes el ''és un cop a la vida'' fa que moltes vegades les famílies tirin la casa per la finestra, i tot sigui dit, si fas qualsevol casament t'ajuda a guanyar-te les garrofes) és molt gratificant i motivador poder contribuir a fer que aquell dia ja tan especial de per si de la parella, o nen o nena, ho sigui encara més. Aportes un granet de sorra, jo crec que fins i tot hi poses un trocet del teu cor i en certa manera és com si tu mateix et casessis, fessis la comunió o  bategessis! 
Foto Genaro Massot
Així que, acompanyada de la meva amiga Neus Escarp de Nus Design Art Studio  (dissenyadora gràfica i artista polifacètica, fa unes pintures murals genials!!) ens en vam anar cap a la fira. A De Nuvis la veritat és que he agafat moltes idees, m'ha sorprès veure la quantitat increïble de fotografs que hi havia!! Deu ser que Lleida és una de les províncies catalanes on a la gent més li agrada la fotografia? els lleidatans tenen carn de models i els encanta ser fotografiats? no ho sé pas, però m'ha cridat l'atenció :) He passat a saludar els meus amics Genaro Massot i Eva Cakes, m'ha encantat el seu estand!! I és que pràcticament sense adonar-se'n han marcat tendència! Crec que poques parades hi havia com la seva: colors grisos, decapats, blancs... tuls i fusta, i amb el toc de color dels pots les llaminadures de coloraines i els corets de galeta que ha fet la Eva donaven el toc distintiu. 
Foto Genaro Massot
Si necessites fotògraf ja en tens un, te'l recomano de totes totes ;) 
Tampoc hi podia falar una desfilada de vestits de núvia...
Foto Cecília López
Alguns, he de dir, bastant originals, i és que duien un toc de color! I ja m'agrada, sóc molt de coloraines i la veritat és que queda molt original i amb personalitat. Cercant vestits perquè et fessis una idea de les últimes tendències n'he trobat de ben atrevits, els més innovadors els de Jordi Dalmau, personalment els trobo genials! Fins i tot amb pantalons... increïble, oi? :) Pots veure'n més AQUI
Vestits de Jordi Dalmau vists a Modelicas
I fins i tot amb tocs negres... Sabies que fins a meitats del segle XIX no es va ''instaurar'' que les núvies es casessin de blanc? 
Vestits de Vera Wang vists a Hola
Perruqueria i maquillatge...
Foto Cecília López
Joies curioses...

Foto Neus Escarp - Nus Design Art Studio
Els pastissos, les llaminadures, les galetes decorades amb glassa o fondant, cupcakes... tampoc no han faltat, ara, no hi havia macarons!! Això sí que és última moda i crec que se n'han oblidat... prepara't perquè d'aquí uns dies et donaré una bona sorpresa rebostera! endevines què pot ser? ;)
Així hi havia estand d'algunes botigues conegudes d'aquí Lleida com Golden Cake o Kekis, i n'he descobert una que es veu que fa més de deu anys que hi és i que m'ha encantat, Pastisseria Chic.
Foto Neus Escarp - Nus Design Art Studio
 I d'entre els molts restaurants, cases rurals, spas, cases amb encant, etc etc etc on celebrar el teu esdeveniment especial, casament o comunió m'ha robat el cor Cal Petit, no hi he estat mai, no és que el lloc fos molt més bonic o molt més diferent que molts dels altres qus s'oferien però he de ser sincera, la seva imatge corporativa i la carpeteta que regalaven com a catàleg, oh! me n'he enamorat :) 
Podria seguir escrivint més i més, però crec que ja he fet un bon tastet del que s'hi podia veure, oi? també t'he de dir que tot i no ser una experta en el tema de casoris hi he trobat a faltar una mica més d'innovació, novetats, hi ha hagut pocs stands que m'hagin captivat realment, i després... que no fan regalets els núvis? que no han de donar un detallet els nens que fan la comunió? he trobat MOLT en falta propostes de detallets, a part de les figuretes i cosetes que tenien els d'Artfang i les galetetes que comentava no hi havia res més... :( Diuen que l'esperança és l'últim que es perd, així que donem un vot de confiança i esperem que a poc a poquet aquestes iniciatives vagin captant més expositors d'arreu per anar presentant propostes més trencadores. I fins aquí la meva experiència al De Núvis!!


Recorda també que les inscripcions per poder anar en autocar des de Lleida a la fira Creativa Barcelona 2013 encara estan obertes. Més informació AQUI
 
I t'anuncio que 23 de novembre tenim taller amb Pablo Salvajetaller de segells d'estampació amb ell!  Més informació AQUÍ

El diumenge 24 farem amb la Judit Solans Taller de ganxet: fem floquets de neu, més informació AQUÍ.  
Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...