dijous, 8 de novembre del 2012

Taller De Ganxet XXL a Lleida

Hola de nou! perdona que avui t'escric una mica més tard del que és habitual però aquí estic! En el post d'avui et vull explicar una nova proposta que ha sorgit i que crec que et pot interessar. Així que faré una excepció, deixo les entrevistes i vaig al tema :) 
M'ha sorgit l'oportunitat de poder organitzar un taller, m'ho he estat pensant i he arribat a la conclusió que és una genial idea, ja que precisament molts de nosaltres tenim ganes d'assistir a tellers, cursos i o no ens van bé les dates, o no sabem on podem aprendre allò que volem aprendre, o ens hem de desplaçar a ciutats com Barcelona per fer-los, gastar-nos massa diners en desplaçaments, surt massa car, etc. Així que, inicio nou subprojecte dins de Craft and Artists, ja no només parlaré d'artesans i artistes sinó que si es dóna el cas i l'ocasió per poder-ho preparar, també organitzaré tallers i monogràfics! Tu dóna'm totes les idees, propostes i suggeriments que vulguis, ok? si tens interès per aprendre alguna coseta en especial no dubtis a posar-te en contacte amb mi  a través del correu electrònic craftandartists@gmail.com i segur que els teus somnis es poden fer realitat! si més no, ho intentarem. Si ets profe, també pots escriure'm i explicar-me quines tècniques i habilitats domines.
El primer taller l'he programat pensant en una de les grans demandes creatives que hi ha actualment, el ganxet! una moda? una tradició? una necessitat? tan se val, però el ganxet enganxa (mai més ben dit!), relaxa i fa que les persones que en practiquen (i tenen paciència) siguin una mica més felices i desenvopin la creativitat!!!!  A més a més, aprendràs una cosa ben útil, si tens fred.... et pots arraulir sota la manteta que tu mateix@ hauràs teixit! 


En aquest taller aprendrem a fer ganxet XXL, què és? doncs el ganxet tradicional però amb unes agulles més grosses del que és habitual, tan simple com això! A més a més, la novetat també, és que no emprarem llana convencional, sinó trapilho, unes bobines de cinta de cotó reciclable que actualment estàn en tendència i amb les quals es poden obtenir resultats increïbles! tots aquests materials ens permetran que poguen crear una bossa amb les nostres mans i amb l'ajuda de la magnífica professora Antònia Font (que vindrà expressament des de Riudoms per a l'ocasió!). Si hi estàs interessat o interessada ho farem el proper dissabte 17 de novembre de 16.00 a 20.00h a la Cafeteria La Mitjana C/ Xavier Puig i Andreu, 26 (Barri de Pardinyes) de Lleida. El taller inclou les quatre hores de classe, dues bobines de trapilho (el que ens sobri ens ho endurem a casa) i les agulles de ganxet, que un cop acabada la sessió ''ganxetera'' també podrem endur-nos per poder continuar practicant a casa, tot pel preu de 27,00€

Si hi vols assistir envia'm un correu electrònic i ens posem d'acord! :) T'ho perdràs? jo no!!!! 
Les places són limitades, així que no t'adormis si hi vols assistir!! ;) 
En aquest post pots trobar el cartell del taler per si te'l vols imprimir i penjar-lo a les botigues del teu barri, reenviar-lo als teus amics o fer-ne la difusió que vulguis!  i aquí també tens l'esdeveniment de Facebook que he creat. 

Ah!! i dimarts que ve... no perdis de vista el blog de Craft and Artists que et tinc preparada una super sorpresa que crec que t'encantarà!!!! dóno una pista, no és una entrevista, és un petit regalet, aquí ho deixo! Que passis un bon cap de setmana i ens retrobem el dimarts!


Si creus que aquests continguts són interessants, comparteix-los, recomana el blog, la pàgina de Facebook, escriu un comentari en aquest article, i fes córrer la veu!
Et necessito ;) 
Pots seguir-nos a  Facebook AQUÍ i ara també a través de Twitter AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...