dissabte, 29 de juny del 2013

Craft and Artists als mitjans

Quina ha estat la meva sorpresa en veure que una entrevista que em van fer fa un temps ha sortit al diari Bon Dia de Lleida, i, a més a més, m'hi han dedicat tota una pàgina!! i, si no estava prou contenta... també l'han publicat a la versió digital! :) Per si vols aconseguir-lo és el diari del dimarts 25 de juny del 2013
AQUÍ pots llegir-ne la versió digital i la de paper...! :) 
Gràcies a la Lourdes i a l'equip pel Bon dia per fer-me sentir tant bé i ajudar que a poc a poc, la feina feta és vegi recompensada!

I així de contenta me'n vaig a preparar algunes cosetes per la fira d'aquesta tarda, que amb Espurnes* estarem a la Fira d'artesania de la Nit de bruixes d'Altafulla, ahir dissabte va ser el primer dia i avui el segon i últim, si no tens plans mira, et dóno una idea ;) a partir de les 18.00 i fins a mitjanit ens trobaras a la Plaça de l'Església d'Altafulla!
La meva paradeta a la Fira!

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

5 comentaris:

  1. a la premsa i tooot!!! que tal la fira de la nit de les bruixes?? espero que amb molt éxit!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí!! fa molta il.lusió! :) Doncs la fira... regular, divendres fatal i dissabte millor, en resum va ser bastant fluixeta, no se que li va passar a la gent... hi havia poc públic i sempre és un lloc que està a petar!

      Elimina
  2. Ostres, felicitats!!! D'aquí al estrellato, jeje! Deu fer il.lusió una cosa així. Ara a seguir endavant, un petonet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! gràcies pel teu comentari!! :D si, fa il-lusió això de sortir al diari! jejeje a veure com evoluciona la cosa! ;) Fins aviat! ptns

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...