divendres, 14 de juny del 2013

Ofertes de Feina, Creativitat i Altres

Tinc el cap que em bull d'idees noves! I una d'aquestes te la presento avui mateix, no se si t'hi has fixat, però fa dies que he incorporat una nova secció al blog: Taulell d'anuncis craft. I en què consisteix? doncs m'agradaria que en aquesta seccioneta hi tinguèssin cabuda totes les ofertes i demandes de feina, demanda i oferta d'eines, objectes i estris d'artesania... de fires, esdeveniments... tot relacionat amb el món del craft, l'artesania i les cosetes fetes a mà. Si tens alguna proposta, oferta, demanda, necessites ajuda en algun tema en concret, etc. doncs aquí hi tens un raconet! :) pots enviar un correu electrònic a craftandartists@gmail.com amb l'assumpte TAULELL i res més, a esperar que l'"audiència" et respongui, interessant, oi? 

Per altra banda, si demà dissabte 15 no tens res a fer i ets de Lleida o rodalies, et passo una bona proposta, trobada llanera per celebrar el Dia muntial de Teixir en públic! si filla, també hi ha dia mundial per a això :D Serà a la Plaça de la Catedral de Lleida.

Apa! que passis un bon cap de setmana! :) 
Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.


Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

4 comentaris:

  1. bona idea!! a veure si acabem amb l'atur fent cosetes crafts!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si! estaria bé, eh? hehe si tens alguna idea, demanda, oferta... ja saps! ;)
      ptns

      Elimina
  2. Molt bona iniciativa! Estaré atenta (sempre ho estic, jiji!) ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari i per la teva fidelitat lectoril jeje la gràcia d'aquesta seccioneta és que la gent hi vagi participant, a veure que en surt!
      petonets i fins aviat!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...