dijous, 10 d’octubre del 2013

Taller Scrapbook Lleida: fem un àlbum amb Marta Juez


M'encanta l'scrap, és un gran descobriment que he fet durant aquest any, la veritat, tot i que confesso que hauría de dedicar-hi més hores de pràctica... a veure si trobo més estonetes lliures! I com que a més, una de les cosetes més interessant d'aquest sector és anar coneixent personetes que escrapegen i estils diferents per aquest mes d'octubre hem preparat un taller amb una fantàstica professora, la Marta Juez de Mi Scrap Lab, la coneixes?

TALLER SCRAPBOOK: FEM UN ÀLBUM AMB MARTA JUEZ



En aquest taller farem un mini àlbum desestructurat, de principi a fi. Per elaborar-lo emprarem els preciosos papers de la col-lecció Hello Again de Carla Bella, utilitzarem troqueladores, embellidors, tintes, cintes, washi tapes... i altres materials per decorar i personalitzar el nostre àlbum i donar-hi el toc personal que busquem.
T'animes?? :)
QUAN ÉS? diumenge 20 d'octubre del 2013
LLOC: Lleida
HORA: 10.00 a 14.00 h
PREU: 37€ (tots els materials inclosos, només has de portar els estris bàsics de tallar i enganxar: base de tall, cúter o guillotina, celo de doble cara, pegament)
S'ha de fer un pagament anticipat de 19€ per fer la reserva*.
PROFESSORA:
Marta Juez de Mi Scrap Lab
CONEIXEMENTS:
Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
Més informació a l'esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/437578913017663/

LES PLACES SÓN LIMITADES!!
* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com

Recorda que encara pots apuntar-te al Curs de bijuteria creativa i complements que comencem dimarts 15 d'octubre i al Taller de galetes decorades de la Castanyada i Halloween que farem el dissabte 19.

I si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...