dijous, 23 de gener del 2014

Taller Ganxet a Lleida, Aprenem a Fer Granny Square

Hola!
Torno a ser aquí! aquest cop per dir-te que queden poquetes hores per poder-se apuntar al Taller de Ganxet d'aquest cap de setmana! Unes composicions molt versàtils que podràs usar per fer multiplicitat de creacions! T'animes a venir? a continuació pots llegir-ne més infomació :) 

TALLER GANXET GRANNY SQUARE (LLEIDA)
 
En aquest taller aprendrem a fer els famosos granny square, uns quadradets que són unes composicions molt emprades en ganxet i amb les quals podrem construir infinitat de peces tot unint els quadradets, per exemple les tradicionals mantes, o també bosses de mà, moneders, banderoles, mocadors, xals, coixins, etc.
Emprarem diverses llanes de colors per crear grannyes de diverses composicions i nivells de dificultat. Ens ho ensenyarà la nostra experta en ganxet preferida, la Judit Solans :)
 

 QUAN ÉS? dissabte 25-01-2014 de 16.30 a 19.30h
PREU: 30€ (tots els materials inclosos)
Per fer la reserva* s'ha de fer pagament anticipat del curs.
ON? Lleida
PROFESSORA: Judit Solans de Judd all Trades
CONEIXEMENTS: Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :) i si en saps, no et preocupis, hi ha grannys de tots els nivells!
ORGANITZA: Craft and Artists
COL-LABORA: Judit Solans



Més informació i reserves: Tel. 660854459 (Laia) craftandartists@gmail.com www.craftandartists.cat

* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir al taller, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.
* Si pel que sigui no et va bé aquesta data però estàs molt interessat/da en fer el taller, pots reservar plaça igualment i quan tinguem el nombre suficient d'alumnes podem convocar un nou grup :)

Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...