divendres, 4 de juliol del 2014

Festival Riubombori, Música, Sentiments i Amistat

Jordi Francolí, crec que mai n'havia sentit a parlar, però en veure la seva cara projectada a la pantalla de la Cafeteria Slàvia em va fer pensar que igual alguna vegada l'havia vist, fins i tot, potser el vaig arribar a entrevistar al programa de música Stand By que vaig fer durant anys a Altafulla Ràdio. Fos com fos, sens dubte va ser una història que em va arribar al cor.

En Jordi era un noi de 25 anys que es dedicava a la música, i que malauradament va morir ara fa cinc anys, en un accident de cotxe. Pel que he pogut saber era una persona molt estimada per tothom, segurament autèntica i emblemàtica, resposta d'això és que després de la seva desaparició els seus amics van fundar La Cultural, una Associació cultural que cada any des de llavors organitza un festival per fer homenatge a Jordi Francolí i on diversos artistes versionen les seves cançons. No et sembla realment bonic? això diu molt de com devia ser ell...
Enguany han preparat una nova edició d'aquest festival, és el Festival Riubombori i és aquest proper dissabte 5 de juliol a l'Espluga de Francolí. A partir de dos quarts de set de la tarda al Jardí dels Francolins hi podràs veure actuar artistes com Apalanke, Das, Fustegueres Cantautor, Esther Badia, Jordi Ninus, Xavi Picarols, entre d'altres.
Així que si no tens plans per aquest cap de setmana aquí tens una proposta ben interessant!
Tot sigui per la memòria d'en Jordi Francolí, pels seus amics i coneguts que s'ho estan currant tant i per tots aquells artistes que altruïstament participen aportant la seva feina i treball per aquesta causa, felicitats a tots!!! :) 

I si vols estar al dia de totes les activitats i novetats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...