dimarts, 13 d’octubre del 2015

Excursió a la Fira Creativa en Autocar des de Lleida

Un any més repetim excursió per anar a la fira Creativa de Barcelona. Per si no n'has sentit a parlar, si t'acabes d'iniciar al món de les arts és una fira de manualitats, scrapbook, patchwork... on podras gaudir de diverses botigues de tota mena i a més de fantàstics tallers, exposicions, xerrades, mostres... Es fa durant quatre dies a La Farga de l'Hospitalet (Barcelona) del 6 al 9 de novembre

Enguany és la 10a edició de la fira Creativa i per celebrar-ho l'organització vol que sigui una edició memorable. Així, es preveu que hi hagi 150 expositors de nou països diferents, 700 tallers, 18 exposicions i 47 activitats, segur que no ens avorrim! :)


Com a novetat d'aquesta edició torna el concurs Nacional Patch Fild’or amb l'exposició de més de 100m linials de tots els participants. Per altra banda, la marca Novasol presentarà un espai lúdic-educatiu que simbolitza un viatge a través d ela decoració amb spray vist des de la mirada creativa dels bloggers. A més, també se celebrarà la tercera edició del concurs ''Escaparate bloggers'' però aquesta vegada amb el patrocini de la prestigiosa revista Interiores que farà entrega d'un premi en metàl-lic de 500€+una publicació a la secció Do it Yourself de la revista. També tindrà lloc el III Encuentro Nacional de Urban Knitting i la Primera Trobada de Bloggers Creatius, entre d'altres activitats i propostes. Al weu web pots consultar totes les novetats i programació dels tallers. #yosoycreativa.




Sabem que des de Lleida hi ha bastantes dificultats en transport públic per anar a Barcelona, i més si també tens en compte que no és a Barcelona ciutat i que has de fer trasbord i anar fins a L'Hospitalet de Llobregat, així que des de fa 3 anys, facilitem les coses i organitzem un autocar perquè puguis anar còmodament a la Fira. T'estalvies diners, d'aparcaments, trens i autobusos, et despreocupes d'haver de conduir (pots dormir si vols durant el viatge jeje), sense embussos, sense cues per comprar entrades, sense buscar aparcament... i a més a més, en companyia d'un munt de persones que com a tu els encanta el món de les manualitats, l'scrapbook, el patchwork, etc. :) 

QUAN HI ANEM?: 7 de novembre de 2014
* Si vols anar-hi un altre dia i hi ha grup suficient de gent, es pot organitzar també. Mínim 20 persones.
HORA: 7.45h sortida des de Lleida - arribada 21.30h aprox.
* Possibilitat de fer parada en d'altres poblacions com Mollerussa, Tàrrega, Cervera.
PREU: 27€ (només viatge sense entrada).
TERMINI RESERVES: 

ACTUALITZACIÓ!
6 novembre abans de les 20.00h (només viatge, l'entrada te l'hauràs de comprar pel teu compte).

PLACES: mínim 20 - màxim 45 
MÉS INFORMACIÓ I RESERVES: Tel. 660 854 459  - craftandartists@gmail.com

* Un cop feta la reserva, no es retornaran els diners, si pel que sigui no pots venir, pots portar al teu lloc una altra persona.

Si la informació t'ha semblat d'utilitat comparteix l'article amb totes aquelles persones que creguis!  


Si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...