dijous, 21 de gener del 2016

Així va anar l'Entrevista, Craft and Artists a la Tele!

Fa unes setmanes, just pocs dies després de començar el 2016, vaig rebre un email que em va trasbalsar de dalt a baix, era la Mariví Chacón, de Lleida Tv i m'escrivia perquè volia fer-me una entrevista sobre el blog al seu programa Cafeïna. Automàticament el meu fantasma interior em va aconsellar ''ok, li dius que encara no estas preparada, és un repte que tenies però ara no pot ser Laia, no et veus? estas horrible, com has de sortir per la tele? a més, si properament estrenes Ingenia moments, per què vols parlar ara de Craft and Artists? ajorna-ho, dona, va, sí'', i tenia ja quasi un mail escrit amb una bona excusa quan vaig veure que no tenia sentit. Així que vaig pitjar esborrar a tot el que havia escrit fins al moment, ''Laia, osti, ara tens l'oportunitat, no volies que el 2016 fos màgic? doncs tot comença per superar reptes i afrontar-te a les pors!! Si la Mariví t'ha escrit ara i no d'aquí 3 mesos és perquè és ara quan hi has d'anar, és ara quan et fa por i et servirà d'alguna cosa!''. Dit i fet, vaig acceptar, i a la tele vaig anar :) rodolí!
Vaig estar els dies previs a l'entrevista morta dels nervis, neguitosa, histèrica, fins i tot et confessaré que el mateix dia al matí em vaig pegar un pinyo increïble a la banyera d'espitosa que estava, una mica més em mato i no hi puc anar!, t'ho juro, però vaig agafar el toro per les banyes que li'n diuen i contra mar i marea, jo allí em vaig presentar :) Aquí tens el resultat de com va anar. Gràcies mil Mariví per haver pensat en mi!! :)


 Missíó complerta, la meva Zona de Confort s'ha eixamplat, una por superada i una nova aventura per viure i explicar :) potser et sembla exagerat, però és que jo tenia autèntic PÀNIC i TERROR a les càmeres i la Tv!!

 Què t'ha semblat? has anat mai tu a la tele? què tal l'experiència? deixa'm als comentaris la teva opinió, m'encanta llegir-la! :) 

Ah!! per fer-te memòria, et recordo que el proper dissabte 23 tenim Taller de cal.ligrafia amb pinzell amb Alba Slak, si vols venir queda alguna plaça, encara ets a temps d'apuntar-te:


 TALLER DE CAL-LIGRAFIA AMB PINZELL A LLEIDA
+ Demo Especial amb Retoladors Tombow
DIA: 23 de gener del 2016
HORARI: de 9.30 a 13.00h
LLOC: c/ La Palma 6-10. Lleida. 

 PREU: 35€* (tots els materials inclosos)
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Laia Martínez, craftandartists@gmail.com, Tel. 660854459 (truca'm o envia Watsupp).

PLACES LIMITADES!!
 
* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.
 


I si vols estar al dia de tot...



5 comentaris:

  1. Hola Laia! Acabo de mirar el vídeo que has penjat ii, des d'aquí, t'envio una abraçada molt forta! Has estat molt bé, m'ha agradat molt com has parlat i les coses que has explicat sobre la teva experiència com a blocaire. Aquesta vegada no podré venir al taller de cal.ligrafia, tot i que ja m'hauria agradat ser-hi. Estic segura que ho passareu molt bé i aprendreu moltes coses sobre la tècnica, en un ambient divertit i relaxant. Fins aviat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Esther! :) va ser divertit anar a la tele, una aventura i un repte superat, la veritat jejeej i ja que el taller de cal.ligrafia (que em sap greu que no vinguessis!) realment va ser molt xulo :) mira, de fet el proper post del blog serà una crònica de com va anar jeje Fins la propera! petonets

      Elimina
  2. Hola tocaya! D’entrada dir-te que jo no t'he vist GENS nerviosa, al contrari. Se’t notava molt relaxada, com si estiguessis xerrant amb una amiga a casa seva, molt natural, en sèrio! Ah! I m'agrada el vestit negre de pell que portes a sota ;)
    Sense dubte has parlat de coses que als de la nostra generació ens ha tocat viure. M'he sentit molt identificada amb el que has comentat. Chapeau!!

    ResponElimina
  3. Laieta! gràcies pel comentari! :) La veritat t'he de dir és que estava mega nerviosa abans de l'entrevista, i després, perquè vaig treure tota l'acumulació d'emoció i nervis, però l'estona que va durar, és que estava tan panxa! m'imagino que també va ser perquè no havia de mirar la càmera i parlava tranquil.lament amb la presentadora, la MAriví, sinó... ja hagués sigut una altra cosa possiblement jejejej
    Portava una samarreta molt xula de custo :D que tenia com a trossos de pell, una mica com brillant, si jeje Ja m'agrada que m'entenguis! suposo que fa falta parlar d'aquests temes per fer adonar a més gent que les coses han canviat, i a aquells que en algun moment s'han sentit incompresos o han notat alguna inquietud similar a les nostres, que sapiguin que no és res dolent i que s'escoltin i segueixin endavant :) Fins la propera!! petonets

    ResponElimina
  4. Molt bé, Laia! L'entrevista ha estat molt interessant, i m'ha agradat coneixe't una mica millor. No sabia que portessis tant temps bloguejant! I a mi tampoc m'ha semblat que estiguessis gens nerviosa. Felicitats!

    ResponElimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...