dissabte, 30 de desembre del 2017

Taller de cal.ligrafia i lettering a Balaguer

Encara no hem acabat l'any 2017 però el 2018 ja es prepara intens :) Perquè t'ho puguis reservar a l'agenda, jo t'aviso amb temps.
El proper 27 de gener i 3 de febrer, seré a La palla va cara de Balaguer per fer un taller de cal.ligrafia i lettering. L'hem organitzat en dos dies, dos dissabtes, perquè puguis tenir entremig temps per practicar i assolir bé els continguts.

TALLER DE CAL.LIGRAFIA I LETTERING A BALAGUER


Hem distribuit el taller en dues sessions de dues hores. 
En la sessió 1 ens introduirem en el món de la cal.ligrafia i el lettering. Aprendrem conceptes bàsics, la història, tècniques, vocabulari, materials... Durant l'estona de realització del taller practicarem l'alfabet, lletres, paraules... i també diverses utilitats dels retoladors Tombow. 
En la sessió II continuarem la pràctica de la primera sessió i ampliarem coneixements amb la creació de cartells on plasmarem diversos acabats i efectes que es poden aconseguir aplicant tècniques amb retoladors Tombow, gelli de sakura, Ecoline, Brush pen aqua, etc. amb l'objectiu de fer creacions molt més artístiques i personals, aplicant diferents materials però mantenint i potenciant la nostra essència.
-   
LLOC: Casal La Palla va cara. c/ Francesc Borràs, 19. Balaguer
DATES: dissabte 27 de gener i 3 de ferbrer. 
HORARI: 10.30h a 12.30h.
NIVELL: és un taller d'iniciació, si mai has fet cap activitat similar no pateixis que pots venir ;) i si has fet ja alguna cosa... no és un taller de nivell avançat però si vols podràs aprofundir més. Per qualsevol dubte, escriu-me. 
PREU: 18€ per persona  (tots els materials inclosos).
MÉS INFORMACIÓ:
craftandartists@gmail.com. 
Tel. 660854459. 
INSCRIPCIONS:
Per apuntar-te omple aquest formulari


I si vols estar al dia de tot...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...