dimarts, 24 d’abril del 2018

Crowdfunding Lab a La casa de fusta coworking creatiu de Lleida

 No puc parar quieta! i ara amb l'espai de Coworking... encara més, no paro de tenir idees! per això, he preparat una formació molt xula i que penso que et serà super útil! El Crowdfunding Lab.

El Crowdfunding Lab és un espai per compartir idees sobre com el finançament col.laboratiu pot ajudar a creadors i emprenedors a fer realitat els seus projectes. 
El proper 25 d'abril, a les 17h tindrem a La casa de fusta coworking creatiu la plataforma Ulule (al gener vaig estar a Barcelona a una formació que feien i allí vaig decidir que havien de venir sí o sí a Lleida perquè va ser una passada!).
Pots venir gratis ;) Apunta't aquí: >>  https://bit.ly/2EF8zsz

L'esdeveniment l'organitzem conjuntament amb Ulule, i com comentava, tindrà lloc al Coworking creatiu La casa de fusta, al c/ Cavallers 51 de Lleida. 



La primera part de la sessió serà una xerrada participativa, i la segona, un espai de preguntes i networking entre creadors. 
Vols aprendre més sobre el que és el crowdfunding? Saber com gestionar la teva pròpia campanya? Com dissenyar les recompenses i comunicar el teu projecte? 

Vine a descobrir el que ningú t'ha explicat sobre el crowdfunding, i inspira't en casos d'èxit i exemples de creatius que, com tu, han donat vida a les seves idees. 

Tot el que necessites per fer el llançament de la teva pròpia campanya de crowdfunding a Ulule i aconseguir els teus objectius ;) 

Apunta't gratuitament aquí: >> https://bit.ly/2EF8zsz

I si tens qualsevol dubte o necessites aclariments, escriu-me!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...