diumenge, 4 de novembre del 2018

Torna Creativa 2018!

Arriba un any més la fira Creativa! del 8 a l'11 de novembre a la Farga de l'Hospitalet de Barcelona.
Se'm faria estrany si no coneixessis aquest esdeveniment, però per si de cas, t'explico que és la fira per excel-lència de la creativitat artística.


Per l'edició d'enguany s'ha triat una temàtica molt especial "Barcelona, un Viatge a l'Amazones". L'organització ha decidir reinventar-se, i deixar de banda la típica idea nadalenca.
Creativa torna als orígens de l'ésser humà, a la mare terra, endinsar-se en el seu interior i deixar-se sorprendre pels colors, gustos i textures de la natura.

Durant aquest quadre dies pots gaudir de diverses activitats, entre elles tallers i demostracions gratuïtes de ganxet, macramé, scrapbooking... també altres tallers, de pagament, que pots fer a la zona de CreativAcademy (lettering, caligrafia, fermalls, bijuteria, decoració de la llar, enquadernació, pintura decorativa one strocke, transfer, kokedamas, etc.


També hi haurà cabuda per als Creativa Cake, tallers de cuina i rebosteria creativa. I si el que t'agrada són les arts tèxtils, el Patchwork, la costura, els brodats... pots participar en el mural-tapís que hi haurà exposat, sota la temàtica "Natura i històries naturals".


Pel que fa als expositors, enguany hi haurà més nombre de marques, algunes d'elles internacionals com les italianes d'scrapbooking Stampería i Bricotutto, teles Anita Catita i Fabricat, de portugal, i en territori nacional Twin Sitings, Milbby, El Bhúo de Cloe, entre d'altres.

Com veus, no tindràs temps per avorrir-te!  :D Consulta el web de Creativa per veure totes les activitats que hi ha programades, o per si tens qualsevol dubte.


·       

I si vols estar al dia de tot...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...