dimarts, 5 de febrer del 2019

Pouring Day a Lleida amb Ariadna Simó

Amb l'inici d'any, sembla que entren més ganes d'aprendre i fer tallers, oi? :) nous objectius i deixar espai per fluir i fer créixer la creativitat i l'experimentació amb nous materials. Com que em sento identificada de ple amb el que estic dient, (malament sinó, oi?) t'hem preparat uns tallers xulíssims!

POURING DAY AMB ARIADNA SIMÓ.

Coneixes el Pouring o Art Fluid? Aquesta és la teva oportunitat per aprendre i experimentar amb aquesta tècnica artística fàcil, divertida i amb uns resultats espectaculars! Vine a conèixer noves propostes amb l’Ariadna Simó.
T'hem preparat un dia complert, pots venir al taller del matí d'iniciació, i per la tarda a un d'avançat. O si el tema t'enganxa molt, pots venir a tots dos! :)

HORARI:
10.00 a 13.00h Taller iniciació al Pouring o Art fluït.
16.00 a 19.00h Taller avançat de Pouring o art fluït (En aquest taller, avançat, aprendrem a crear figures realistes com per exemple plomes, paissatges, etc. ).
NIVELL: apte si mai has fet res d'aquest tema.
PREU:
Un taller 42€
Dos tallers (tot el dia) 70€
Inclou tots els materials i un esmorzar casolà, sa i saludable ;)
Només hauràs de portar una bata per no tacar-te la roba!
ORGANITZA:
Laia Martínez Bagué de Craft & Artists, i Ariadna Simó.
LLOC:
La Casa de Fusta Coworking Creatiu.
C. Cavallers 51. 25002 Lleida.
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: craftandartists@gmail.com – www.craftandartists.cat – Tel. 660 854 459.
* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...