dissabte, 25 de gener del 2020

Taller de Scrapbook a la Pobla de Segur

Bon any 2020! i segueixen els tallers! Qui m'havia de dir a mi que 8 anys després, el que semblava una bogeria tindria els seus fruits, i que podria arribar a gaudir tant preparant i sobre tot fent tallers :) així és! des del 2012 en marxa :D
Aquest any tinc ganes de dedicar més moments a crear, per pur plaer, per connectar amb mi i per donar espai a les meves ganes d'expressar i creativitat en estat pur, i reemprendre l'scrap. Sembla que la vida m'hagi sentit (em sent jeje) perquè el proper 15 de febrer t'hem preparat un nou taller!

TALLER D'SCRAPBOOK A LA POBLA DE SEGUR. 

*L'àlbum del cartell és a mode d'exemple il.lustratiu, no serà el model que farem al taller. 


En aquest taller aprendrem a fer un mini àlbum per posar-hi fotografies d'Instagram. El construirem des de zero, estructura, portada, contraportada, pàgines internes, butxaques... També el decorarem amb tècniques de lettering, aquarel-les, etc.
Emprarem materials i tècniques diverses perquè aprenguis tot el que pots fer amb aquesta apassionant disciplina. Així, farem servir retoladors de pinzell, troqueladores, la big shot, embossing, tintes, segells...
Si tens ganes d'immortalitzar moments, passar-t'ho bé i conèixer altres persones que com a tu els agrada la creativitat, l'art, l'artesania, i crear cosetes amb les propies mans t'esperem!
DIA: 15 de febrer de 2020
HORA: 16 a 19h
PREU: 10€ (inclou els materials) Només hauràs de portar els materials bàsics de tallar i enganxar (base de tall, regle, cuter i celo de doble cara), i si vols unes quantes fotografies per omplir l'àlbum.
NIVELL: és un taller d'iniciació. Apte per tots els públics (infants a partir de 10 anys)
MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: craftandartists@gmail.com - 660854459

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...