dilluns, 24 de febrer del 2020

Taller de corona de flors a Lleida

Amb l’arribada de la primavera tenim ganes d'activitats, de solet, i de flors!

Ja fa temps que em rondava pel cap fer alguna cosa amb natura, i va ser a partir de conèixer més a la Imma de Planet Flor, que va propserar la idea. T'he de dir que ens vam conèixer ja fa bastants anys, però ha sigut a partir de l'últim sopar d'emprenedors inconformistes que hem agafat més confiança.
Així doncs, ens hem posat a treballar i t'hem preparat un taller ben xulo.


TALLER DE CORONA DE FLORS A LLEIDAEn aquest taller aprendrem a fer una corona de flors perquè puguis decorar qualsevol racó de casa o d’aquell espai que més t’agradi. Crearem una corona lliurement, cadascú al seu gust i amb les flors que més t’agradin. Emprarem flors i verds variats com eucaliptus, paniculata… que en assecar-se mantenen els color, perquè puguis tenir corona per temps ;)
No és necessari tenir coneixements prèvis, només moltes ganes d’aprendre, de pasar-t’ho bé, i d’experimentar, serem floristes per un dia! :D

DIA: dissabte 21 de març
HORA: 10 a 13h
PROFESSORA: Imma Ballabriga de Planet FLOR
CONEIXEMENTS: iniciació. No cal tenir coneixements previs, aprendrem des de zero.
PREU: 35€ (inclou tots els materials necessaris i esmorzar)
UBICACIÓ: La casa de fusta coworking creatiu. C. Cavallers 51. Lleida
MÉS INFO I INSCRIPCIONS: craftandartists@gmail.com - 660854459

* El pagament del taller es fa per anticipat. Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.

I si vols estar al dia de tot...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...