dilluns, 13 de maig del 2013

Taller Tèxtil: Fem un Quadre Creatiu

Després d'uns dies d'ausència blogueril retorno amb informació d'un nou taller que farem aquest proper dissabte. Ampliem els temes i incorporem a la nostra oferta un taller del sector tèxtil!
TALLER D'ART TÈXTIL: FEM UN QUADRE CREATIU - LLEIDA -
En aquest taller, impartit per la dissenyadora de moda Laia Mauri, crearas un quadre amb base de cartró en el qual emprant diferents tècniques tèxtils podras fer el teu dibuix preferit. Si no en saps, aprendras els trets bàsics de la costura així com d'altres tècniques creatives que t'ajudaran a decorar la teva composició amb diversos materials com per exemple retalls de teles, botons, tuls, rafia, etc.
Després... pots fer servir la teva creació com a quadre decoratiu o emmarcar-lo! :)

QUAN ÉS? dissabte 18 de maig del 2013
ON? Aula de repàs Lleida
HORA: 16.30 a 19.30h
PREU: 35€ (tots els materials inclosos, si vols pots portar-te retalls de roba que t'agradin o detallets per decorar com per exemple botons, boletes, puntilles, etc)

Per fer la reserva s'ha de fer un pagament anticipat de com a mínim la meitat del curs, 17.50€, per fer la reserva*.
(Reserva de places per ordre de pagament)
PROFESSORA: Laia Mauri
CONEIXEMENTS: Cap! és d'iniciació!!
Organitza: Craft and Artists
Col.labora: Laia Mauri - Aula de Repàs Lleida

* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.
Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
www.craftandartists.cat
Comparteix l'esdeveniment amb els teus amics!!

LES PLACES SÓN LIMITADES!!


Més novetats en els propers dies!! :) i et recordo que si ho vols, pots subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial per rebre totes les novetats sobre Craft & Artists i informació adicional pots fer-ho clissant AQUÍ
Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...