dissabte, 18 de maig del 2013

Taller Washi Tape. Art en Paper a Torredembarra!

Fa uns dies t'ho deia, que estava preparant noves sorpreses, una d'elles és que reemprenem els tallers a la zona de Tarragona, no se si te'n deus enrecordar però vam fer el primer a Altafulla, vam dur a terme un Taller de Trapillo, pots llegir-ho AQUÍ. I aquest proper dissabte 25 de maig ens n'anem a Torredembarra!
I què farem? estigues atent@ tota la informació tot seguit ;) a més a més, a part del taller, tindrem una seccioneta de productes i materials craft ben xulos perquè després puguis continuar treballant a casa! (si vols venir només a mirar i si t'agrada comprar els materials, també pots!).

TALLER ART EN PAPER: DECORACIÓ AMB WASHI TAPE I ALTRES MATERIALS INNOVADORS
En aquest taller et familiaritzaras amb diferents materials innovadors, emprats en scrapbook i papereria, aprendrem les variades utilitats que té el Washi Tape (celo decoratiu d'orígen japonès) i les diverses aplicacions que té, acompanyat d'altres materials com tintes, segells, cintes, troqueladores, papers de colors, etc. que ens ajudaran a crear, embellir i donar una nova imatge a infinitat d'objectes quotidians i caixetes regal de Self Packaging


QUAN ÉS? dissabte 25 de maig del 2013
ON?  Torredembarra (adreça per confirmar)
HORA: 17.00 a 19.30h
PREU: 22€ (PREU ANTICRISI!! tots els materials inclosos)
S'ha de fer un pagament anticipat de com a mínim la meitat del curs, 11.00€, per fer la reserva*.
(Reserva de places per ordre de pagament)
PROFESSORA: Laia Martínez d'Espurnes* (jo mateixa!)
CONEIXEMENTS: Cap! és d'iniciació!!

Organitza: Craft and Artists
Col.labora: Espurnes*

* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.
 
Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
www.craftandartists.cat
Comparteix l'esdeveniment amb els teus amics!!

LES PLACES SÓN LIMITADES!!

Més novetats en els propers dies!! :) i et recordo que si ho vols, pots subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial per rebre totes les novetats sobre Craft & Artists i informació adicional pots fer-ho clissant AQUÍ
Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

2 comentaris:

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...