diumenge, 2 de juny del 2013

Aprenem a Fer Ninos de Roba

Un altre dels tallers que hem preparat per aquest mes és un del qual ja te'n vaig parlar fa un temps, però que per certs motius no es va poder dur a terme, ara el reemprenem i amb dos horaris diferents perquè escullis el que et vagi més bé!! :) t'animes?

TALLER NINOS DE ROBA: FEM MICOS AMB MITJONS
Vols aprendre a fabricar-te els teus propis ninos? per a tu, per als teus fills, nebots, per fer bonic,per jugar, per entretenir-te, per regalar, per vendre... ara a Craft and Artists en pots aprendre!
 En aquest taller t'iniciaras en l'art de crear ninots, farem un mico a partir de materials reciclats, en aquest cas ho farem a partir de mitjons. Retallarem els patrons, cosirem, farcirem el ninot amb floca, li posarem els detalls, etc. A més, és una activitat que un cop apresa la pots dur a terme a casa teva aprofitant mitjons que no facis servir!

QUAN ÉS? grup1: dissabte  08-06-2013 de 10.00 a 13.30h
                    grup2: dissabte  22-06-2013 de 16.00 a 19.30h
PREU: 35€ (tots els materials inclosos)
S'ha de fer un pagament anticipat de la meitat del curs 17,50€, per fer la reserva*.
PROFESSORA: Anna Belén Cano
CONEIXEMENTS: Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
ORGANITZA: Craft & Artists
COL.LABORA: Anna Belén Cano
* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.
 
Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com

Comparteix l'esdeveniment amb els teus amics!!
LES PLACES SÓN LIMITADES!!
Et recordo, que el proper divendres 7 de juny de 18.00h a 21h pots assistir també al nostre TALLER DE POLSERES D'ESTIU que farem amb tècniques de macramé!!

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ
 

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...