dimecres, 5 de juny del 2013

Taller Bijuteria d'Alumini a Lleida

 L'alumini, aquest estimat material tant maneable, bonic i colorit que a més d'una ens té robat el cor! Doncs sí, parlo en primera persona perquè fa anys que creo petites joietes amb aquest material sota la meva marca Espurnes*, i també fa temps que em rondava pel cap preparar algun taller on l'alumini en fos el protagonista. I bé, després de molt pensar-ho... el moment ha arribat! :)

TALLER BIJUTERIA AMB ALUMINI
En aquest taller d'iniciació aprendras a emprar un material tan vistós i divertit com és el fil d'alumini o fil màgic. Et familiaritzaras amb les eines que has d'utilitzar tant per taller-lo com per moldejar-lo, fer textures i formes, etc.
Aprendrem a fer-nos diverses peces de bijuteria combinant aquest material de colors amb d'altres peces com boletes acríliques, altres peces d'alumini, etc.


QUAN ÉS? grup1: dissabte 8 de juny de 16.30h a 19.30h
                    grup2: divendres 14 de juny de 18.00 a 21.00h
PREU: 30€ (tots els materials inclosos)
S'ha de fer un pagament anticipat de la meitat del curs 15€, per fer la reserva*.
PROFESSORA: Laia Martínez (jo mateixa!) d'Espurnes*
CONEIXEMENTS: Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
ORGANITZA: Craft & Artists
COL.LABORA: Espurnes*

* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.
 
Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com

Comparteix l'esdeveniment amb els teus amics!!
LES PLACES SÓN LIMITADES!!
Ah! i recorda que per aquest cap de setmana encara estan obertes les inscripcions per al taller de divendres de polseres de macramé, el de dissabte de ninos de roba

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...