dilluns, 15 de juliol del 2013

Aprenem a fer Amigurumis, Taller de Ganxet Lleida

Els amigurumis són petits objectes, ninotets fets amb ganxet, estàn de moda però a més a més és una manera interessant d'aprendre a fer ganxet, o millorar si ja en saps, i aconseguir crear figuretes la mar de boniques en tre dimensions. Aquest cap de setmana farem cactus, t'animes a venir? :)

TALLER FEM CACTUS AMIGURUMI
T'agrada el ganxet? voldries aprendre a fer-ne o ja en saps una miqueta i t'agradaria donar un pas més i aprendre a fer Amigurumis? aquests ninotets preciosos que estàn tan de moda! Doncs ara a Lleida tens l'oportunitat d'aprendre'n! En aquest taller aprendras a fer uns cactus ben boniquets! Mira sinó quines meravelles farem!! :D


 I si vols... també els pots decorar...


QUAN ÉS? dissabte 20 de juliol del 2013
ON?  Lleida.
HORA:  16.00 a 20.00 h
PREU: 35€  tots els materials inclosos)
S'ha de fer un pagament anticipat de com a mínim la meitat del curs, 17.50€, per fer la reserva*.
(Reserva de places per ordre de pagament)
PROFESSORA: Judit Solans de Judd of All Trades
CONEIXEMENTS: Cap! pots venir sense saber-ne que n'aprendràs, i si en saps... tranquil que es pot complicar ;)
ORGANITZA: Craft and Artists
COL-LABORA:  Judit Solans

* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir-hi, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.
Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
www.craftandartists.cat

Comparteix els tallers amb els teus amics!!

LES PLACES SÓN LIMITADES!!

 I et recordo que encara ets a temps d'apuntar-te al Taller de packaging i decoració amb materials innovadors que fem dissabte 20 al matí, o al taller de Polseres d'estiu que farem el dissabte 27 matí!

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.


Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...