divendres, 5 de juliol del 2013

Mercreart 2013

Avui et porto una proposta ben interessant per a aquest cap de setmana 6 i 7 de juliol. Si la setmana passada era la Nit de Bruixes d'Altafulla ara és el Mercreart, i què és? doncs una mostra creativa d'artesania i disseny, acompanyada d'actuacions musicals i altres activitats organiotzat per Perejil's Sounds, on? a Reus!!  Així que si estàs per la zona... o no tens plans, no t'ho pots perdre! :) 
Jo hi seré amb la paradeta d'Espurnes* i compartint taula amb Sopa de Colors. Si t'animes, serem a la Placeta del Doctor Sabater (davant la Casa Rull) de 10 del matí a 22.00h dissabte i d'11 del matí a 21,00h el diumenge (tanquem de 15.00 a 16.30h per dinar). T'esperem!!! :)

 
Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

4 comentaris:

  1. Respostes
    1. sip! és la primera fira a la que vaig anar... ara fa 4 anys però! :) a veure que tal serà enguany!! petonets

      Elimina
  2. a veure si fem escapadeta a la platja i fem una paradeta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Venga va!! animeu-vos!! :) tot i que Reus no té platja jejeje

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...