dimarts, 24 de setembre del 2013

Curs de Bijuteria Creativa a Lleida

Encara tinc ressaca scrapera del taller de dissabte!! Buff quin cap de setmana entre washis, papers, cintes, troqueladores, bigs shots i tintes! :D Això cada dia enganxa més... però em guardo uns dies més les fotos del taller d'scrap a Lleida, te'n faré una crònica aquesta setmana, per anunciar-te una notícia d'última hora que la veritat em fa moltíssima il-lusió i crec que és prioritària.
I és que... hem arribat a un acord de col-laboració amb Marta Batalla (si no la coneixes és una artista que fa vertaderes meravelles pintant seda), i hem organitzat un Curs de Bijuteria Creativa on podras aprendre a fer immensitat de peces amb tècniques i materials tan variats com svarovski, trapillo, macramé, alumini, cuir, materials reciclables, etc.
A continuació et passo tota la informació:
CURS DE BIJUTERIA CREATIVA I COMPLEMENTS


La dissenyadora i crafter Laia Martínez ens aproparà al món de la bijuteria i els complements, en aquest curs treballarem amb fornitures, fils, alumini, goma eva, svarovski, cristall txec, i fins i tot materials reciclables per crear les nostres pròpies polseres, collarets i complements. 
Durada: d'octubre a desembre
Horari: dimarts de 17.30 a 19.30h
Preu TRIMESTRAL: 125€ amb tots els materials inclosos
Professora: Laia Martínez
Nombre d'alumnes: mínim 5 màxim 10
Interessant, oi?? :) si vols veure algunes de les peces que farem, pots passar per la botiga de la Marta, al Gran Passeig de Ronda 149, baixos, de Lleida. I si estàs interessat/da en demanar-ne més informació o apuntar-te pots trucar al 660854459 o 973249981, escriure a craftandartists@gmail.com o passar directament per la botiga. Si t'agrada l'artesania i en concret la bijuteria jo no m'ho perdria per res del món!! Xalarem com nens petits :) 

Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.


Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...