divendres, 13 de setembre del 2013

Primera edició de la Fira del Sentir a Mollerussa

Entro rapidíssimament perquè me'n vaig cap a la Fira del Sentir de Mollerussa! Sí, una fira més i de moment crec que serà la última fira de l'estiu :) 
Hi tindré paradeta d'Espurnes* compartida amb les meravelloses cosetes per a nens de Cuquines
Aquesta és una fira que durarà des d'avui divendres dia 13 fins diumenge 15 de setembre, ens hi podràs trobar al centre de Mollerussa durant tot el dia, matí i tarda (tanquem a migdia per dinar) i fins la mitjanit. A més a més, hi haurà moltes activitats organitzades, xerrades, col-loquis, actuacions musicals de les quals en destaquem la de Fustegueres Cantautor, entre d'altres molts actes. 
Tres dies dedicats a les terapies naturals amb paradetes d'artesania, actes culturals, estands de massatges, reiki, alimentació natural... i molt més! :) T'animes a venir-hi??
Ja faré fotografies per ensenyar-te-les si no pots venir! 
Apa! marxo!! ens retrobem ben aviat, ara sí, amb moltes novetats per aquest nou curs!!


Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la nostra NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ.

Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...