dimecres, 16 d’octubre del 2013

Taller d'Scrap a Lleida: Així va Anar

Fa dies que esperes fotos del Taller d'scrap que vam fer, així que no deixaré passar més  ;)
El passat dissabte 21 de setembre ens vam reunir per fer un mini àlbum i poder recollir totes les fotos que hem anat fent durant aquest passat estiu. Per elaborar aquest àlbum vam aprendre diverses tècniques i vam emprar la big shot per fer diversos relleus i decorar les pàgines, troqueladores pels detallets d'algunes butxaques, tintes Distress per embellir, washi tapes, brads, fil de pastisser bakers twine, etc. i la nostra súper professora va ser la Mònica Vives d'Espai Scrap. I a continuació pots veure com va anar! :)
Les noies del grup del matí... 


 I les de la tarda...

I alguns àlbums acabats! :) 

 Pots veure més fotografies d'aquest taller a l'àlbum de facebook, i si no ens segueixes t'animo a fer-ho AQUÍ, així estaràs al dia de totes les cosetes que Craft and Artsits organitza! :)

I si t'agrada l'scrapbook o n'has sentit a parlar i no saps que és però tens curiositat per aprendre'n et recordo que aquest proper diumenge 20 d'octubre de 10 a 14h n'hem preparat un de nou i queden només 3 places lliures! Pots llegir-ne més informació aquí. L'impartirà la fantàstica Marta Juez de Mi Scrap Lab i farem un àlbum com aquest!!!
Si t'interessa i no vols queda-te sense lloc posa't en contacte amb mi trucant-me al 660854459 o per mail a craftandartists@gmail.com el més aviat possible. :) 


Si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.





Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...