dimarts, 29 d’octubre del 2013

Vols anar a la Fira Creativa Barcelona 2013?

El novembre està a punt d'arribar i per les persones que ens dediquem o ens agrada el sector de l'artesania, les manualitats i la creativitat sabem que en aquest mes hi ha un dels esdeveniments anuals més importants del sector. I és que des de fa vuit anys és visita obligada anar a la Fira Creativa de Barcelona. Si vols recordar-ho l'any passat ja te'n parlava AQUí. 
El Creativa és una fira que es fa a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat, que dura quatre dies i en la qual hi pots comprar materials creatius d'scrapbook, patchwork, de belles arts i manualitats, i entre llanes, fils, materials de merceria i botons també pots apuntar-te a la gran varietat de tallers que s'organitzen i també és un punt de trobada d'aficionats a les manualitats, un molt bon lloc per conèixer i trobar-te amb els teus amics i amigues blocaires ;) 
Com que des de Lleida sempre tenim dificultats per desplaçar-nos en transport públic, i és realment penosa veure la poca oferta de trens que arribin a la capital catalana (que siguin econòmics, tot s'ha de dir, que l'AVE sempre el tens disponible), doncs enguany he decidit organitzar un autocar per anar-hi, còmode, et deixa porta a porta, t'estalvies benzina i pagar aparcaments i pel preu, et surt molt més barat que anar-hi en cotxe o en Avant o Ave i, a més a més, amb l'entrada inclosa, bé, no? :) 

Com pots haver llegit en aquest cartell el dia escollit per anar-hi en principi és dissabte 30 novembre, però com que la fira dura quatre dies si hi ha les persones suficients per fer grup, es pot llogar un altre autocar i anar-hi un altre dia. El preu són 30€ i inclou el viatge d'anada i tornada des de Lleida (si hi ha algú que vulgui pujar o baixar en alguns dels pobles principals que ens venen de camí com Mollerussa, Tàrrega o Cervera, hi podem parar) i l'entrada a la fira per un dia. Així, que si vols anar al Creativa només cal que et posis en contacte amb mi via correu electrònic o telèfon per reservar la teva plaça! :D 

I si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.



Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...