divendres, 8 de novembre del 2013

De Nuvis Lleida, Idees per bodes, Batejos i Comunions

Encara que el fred va arribant i sembla que el clima no acompanyi per a celebrar casaments, batejos i comunions, tot i que sempre hi ha parelles que volen casar-se o batejar els seus fills a la tardor o hivern,  sí que és temporada per començar a pensar com volem que siguin aquestes celebracions que s'esdevindràn a la primavera i estiu, quan la calor arribi. 

Així, per donar idees i poder començar a mirar com ho farem, a qui contractarem, com serà la cerimònia, qui ens farà les fotos, com serà la invitació, quins detallets, i recordatoris regalarem als nostres convidats, com ens vestirem, com ambientarem la festa, els complements, el restaurant, i un llarc etcètera. aquest és un cap de setmana de fires. Per exemple a Barcelona el De Boda, o a Lleida, avui ha començat De Nuvis, i com que a Craft and Artists també fem cosetes per les teves celebracions especials (en els propers dies t'ensenyaré alguns treballs que ja hem fet) no ens ho volem perdre! 
Si tú també hi vols anar, per curiositat, per conèixer les tendències del sector, perquè t'has de casar, perquè tens un fill o una filla que vol fer la comunió o s'ha de batejar... pots anar-hi des d'avui (malauradament si hi vols anar avui et queden 10 minutets, a les 20.30h tanquen!), i fins diumenge en horari de 10.30 a 20.30h. L'entrada val 4€ i la fira s'ubica al Pavelló 4 de la Fira de Lleida. 

Res més! la setmana que ve t'explico el que he vist. Recorda també que les inscripcions per poder anar en autocar des de Lleida a la fira Creativa Barcelona 2013 encara estan obertes, tens temps fins el 18 de novembre! Més informació AQUI.
I t'anuncio que ben aviat tindrem notícies dels nous tallers que farem aquest mes, entre ells el de Pablo Salvaje, i és que el 23 de novembre farem taller de segells d'estampació amb ell! Si t'animes, AQUÍ en tens tota la informació :) 

I si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Per últim, si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...