diumenge, 12 de gener del 2014

Taller d'Enquadernació Japonesa a Lleida

Després de les festes Nadalenques retornem amb nou post i més tallers! i és que aquest 2014 serà ben variadet i podràs gaudir de tallers súper xulos!  
Comencem l'any amb aquest taller d'Enquadernació Japonesa tan genial!!!

TALLER D'ENQUADERNACIÓ JAPONESA
En aquest taller utilitzarem l'enquadernació japonesa en cartoné per crear un àlbum de fotos vintage a partir de cartolines  i paper de seda que unirem mitjançant el cosit bàsic japonès. El resultat és un àlbum de fotos fet per tú de principi a fi que, a més de ser molt senzill de fer i original, si el temps ens ho permet podrem acabar de customitzar amb elements d'scrapbook.
QUAN? dissabte 18 de gener
HORA: 10.00 a 14.00h
LLOC: Lleida
PREU: 35€ (inclou tots els materials)
Per fer la reserva*, el taller s'ha de pagar anticipadament.
PROFESSORA: Laia Codina de Cucatraca
CONEIXEMENTS:  Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
ORGANITZA: Craft & Artists i Cucatraca
PLACES: 9



Més informació i reserves:
Tel. 660854459 (Laia)
craftandartists@gmail.com
www.craftandartists.cat

* Un cop feta la reserva no es retornaran els diners. Si per qualsevol motiu no pots assistir al taller, pots buscar una altra persona que ocupi el teu lloc, cap problema ;) Per altra banda, si per causes de l'organització no es pogués dur a terme el taller et retornarem el 100% de l'import pagat.
* Si pel que sigui no et va bé aquesta data però estàs molt interessat/da en fer el taller, pots reservar plaça igualment i quan tinguem el nombre suficient d'alumnes podem convocar un nou grup :)

T'animes a venir?? :) si és que sí no t'encantis, que ja estàn la meitat de les places cobertes!!

Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.

Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...