dimarts, 24 de desembre del 2013

Bones Festes i Millor 2014!

Des de Craft and Artists m'agradaria desitjar-te unes Bones Festes i un millor any 2014!! 
Perquè potser és típic, però són moments que hem d'aprofitar per estar amb els qui estimem, si més no, per pensar i agafar consciència d'aquelles persones que ens fan ser millors i mimar-les una miqueta més del que ja fem, per meditar i veure que podem fer millor, de quines coses estem orgullosos... de trobar en falta i recordar..., d'agrair, d'estimar... Desitjo que ho passis el millor que puguis amb totes aquelles persones que et fan sentir especial i ser millor, i no només ara, sinó també durant els dies que queden del 2013 i per tot el 2014! :) (i més enllà!) I per aquells qui les circumstàncies de la vida fa que visquin moments difícils, una abraçada ben forta carregada de bones energies, perquè després d'una mala ratxa en ve una de bona! 
Gràcies per ser-hi i fins la propera!

Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

1 comentari:

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...