dimecres, 4 de desembre del 2013

Taller Ganxet Amigurumi: Fem Boletes de Nadal amb Jacquard

I segueixo amb els tallers... Si vols aprendre a fer amigurumis (objectes de ganxet en relleu) i a més a més, aprendre una nova tècnica com és el Jacquard, aquest és el teu taller! 
Crearem divertides boles de Nadal que podras emprar per decorar el teu arbre, fer-ne un clauer, un penjoll... el que se t'acudeixi! només has de deixar volar la teva imaginació, combinar colors... i el resultat parlarà per si sol!

TALLER GANXET AMIGURUMI: FEM BOLETES DE NADAL AMB JACQUARD
En aquest taller ens encarregarem d'ensenyar-te a fer petites decoracions pel teu arbre de Nadal, però que seràn d'allò més originals i especials. Aprendrem a fer els famosos amigurumis (figures en 3D de ganxet), combinat amb la tècnica de Jacquard, així, crearem unes boletes de Nadal super xules perquè puguis regalar-les, o posar-les allí on t'agradi i guarnir i ambientar una mica més la teva llar en les festes nadalenques.
QUAN? dissabte 7 desembre
HORA: 10.00 a 14.00h
LLOC: Lleida
PREU: 35€ (inclou tots els materials)
S'ha de fer un pagament anticipat de 20€ per fer la reserva*.
PROFESSORS: Judit Solans de Judd of all trades
CONEIXEMENTS: Has d'estar familiaritzat amb el ganxet.
ORGANITZA: Craft & Artists i Judd of all trades
PLACES: 8
Aquest mes de desembre et recordo que encara pots apuntar-te al Taller de Packaging creatiu especial Nadal de demà 6 de desembre, del dia 8 o 20 de desembre, i al de Scrapbook amb Marta Juez del dia 21 de desembre (te'n passaré més informació d'aquí uns dies!) 
Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...