dilluns, 2 de desembre del 2013

Taller Paqueteria Creativa a Lleida

Encara tinc ressaca del Creativa, i és que va ser un dissabte completet, completet! Durant aquesta setmana te'n penjaré la crònica amb algunes fotos perquè vegis una miqueta el que vam fer :)
Però ara que ja som al desembre... toca donar-te a conèixer un taller que la veritat és que tinc moltes ganes de fer, que estic preparant amb molta il-lusió i que espero que t'agradi! 
Els regals són una part fonamental en aquestes festes nadalenques que ja estàn a punt d'arribar, i de fet, també són l'essència de qualsevol festa o celebració. És l'emoció i la curiositat comprimides dins una caixa o un paper bonic... i si fem que l'embolcall sigui encara més sorprenent... el regal ho serà molt més :)
En aquest taller aprendrem a treballar amb diversos materials com per exemple troqueladores, washi tapes, segells, tintes, big shot...i agafarem idees per poder embolicar i decorar els nostres regals i personalitzar-los. Així, muntarem i decorarem diverses caixetes de regal de SelfPackaging, també aprendrem a embolicar amb papers decorats per nosaltres mateixos i crearem decoracions i detallets que embelliran encara més els nostres presents.
Si ens queda temps, elaborarem també algun objecte d decoració per la taula.
Un taller genial per poder fer uns regals espectaculars o també, ideal per a artesans, crafters i qualsevol persona que en aquestes festes nadalenques vol sorprendre els seus clients!
QUAN?
Dimecres 5 de desembre de 17.30h a 20.30h
Diumenge 8 de desembre de 10.30h a 13.30h
Divendres 20 de desembre de 17.30h a 20.30h
PREU: 30€ (inclou tots els materials, només heu de portar algun objecte que vulgueu per embolicar).
S'ha de fer un pagament anticipat de 20€ per fer la reserva*.
PROFESSORA: Laia Martínez de Craft & Artists
CONEIXEMENTS: Pots venir sense tenir-ne ni idea! aquí n'aprendras! :)
ORGANITZA: Craft & Artists
PLACES: 8


Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...