dijous, 12 de desembre del 2013

Fira de Nadal d'Altafulla

Avui escric per anunciar-te que el proper divendres 13 , dissabte 14 i diumenge 15 de desembre es fa com cada any a la població d'Altafulla la Fira de Nadal d'Altafulla. I un any més hi seré amb la meva paradeta, aquest cop hi portaré les joietes artesanals d'Espurnes* i també per primera vegada, també  materials de Craft and Artists. Aiixí, tindras varietat per fer regalets, podràs comprar bijuteria artesanal i, per altra banda, també hi trobaràs materials creatius com per exemple washi tapes, segells divertits, tintes, baker's twine, troqueladores, papers, enganxines, etc. 
Ah! la fira es fa a La Plaça de l'Església i l'horari  és divendres i dissabte de 17.00h a 20.30h i diumenge matí d'11.00h a 14.00h aproximadament. 
Et detallaria totes les activitats paral-leles que hi haurà, però encara estic esperant que em passin el programa! ja veus, tothom va enfeinat... però suposo que com cada any hi haurà la cantada de nadales per la Coral Nous Rebrots, representació teatral,  i activitats infantils :) 
 I m'acomiado amb una imatge molt xula d'Altafulla de fa uns anys, que va nevar, foto nadalenca per anar-nos ambientant ;) T'espero a la fira!!!!! 
Font: centre d'estudis Altafulla
Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...