dissabte, 25 de gener del 2014

Una Tarda Aprenent a Fer Enquadernació Japonesa amb Cucatraca

Just avui fa una setmana que estavem entre papers, cintes, cola blanca i punxons per aprendre a fer els fantàstics àlbums de fotos que ens va ensenyar a fer la Laia Codina de Cucatraca al Taller d'enquadernació japonesa  
He de dir que ha estat un dels tallers en què últimament més he gaudit, segurament perquè hi he trobat una part molt pràctica, de fet ja m'he comprat les eines que em faltaven per fer més i més àlbums, i llibretetes... tinc un munt d'idees!! :) ja te les aniré ensenyant perquè ho vegis i me'n dónis la teva opinió, d'acord? A més a més, també he de dir que la Laia és una docent excel-lent! té paciència, és pedagògica i professional, empra paraules i vocabulari tècnic que et fan sentir que estàs aprenent alguna cosa especial, i el millor de tot, el seu tracte proper i amable, l'entusiasme i la seguretat, es nota que coneix les tècniques a la perfecció!  Ho transmet... :)
I ara et deixo amb unes quantes fotos de com va anar al taller! 
Com sempre, agrair a totes les alumnes que s'hi van apuntar i a aquelles que us vau quedar sense plaça... no patiu que repetirem el taller, segur!! :) 

Escoltant... i començant a tallar!


 Escollint papers...

Totes concentrades construïm les tapes

 

 Unes quantes indicacions de la Laia per fer-ho tot bé!


 Ja quasi hem acabat!


 I aquí tens alguns dels àlbums que vam fer al taller, van quedar xulos, oi? :)


 Si vols pots veure més fotografies de com va anar el taller al facebook de Craft and Artists, pots fer-hi clissant AQUÍ :) i si no ens segueixes, també pots fer-ho! .
Per últim, si vols rebre abans que ningú totes les novetats sobre Craft & Artists i informació addicional subscriure't a la NEWSLETTER especial, pots fer-ho clissant AQUÍ, ah! i també he creat perfil a  Instagram, pots seguir-lo AQUÍ.
Si creus que aquests continguts són interessants, si us plau , comparteix-los amb els teus amics! i... si escrius un comentari amb la teva opinió, t'estaré molt agraïda! :) Gràcies!!!!

4 comentaris:

  1. quina bona pinta! segur que ho vau passar d'alló mes be oi??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sarah! gràcies pel teu comentari!! sí!! va ser genial!! crec que t'hagués agradat, va ser molt xulo pq amb materials que pots tenir per casa vam construir des de 0 un àlbum super bonic :) un dia que ens vegem ja te l'ensenyaré!
      fins aviat!

      Elimina
  2. Moltes gràcies per aquesta crònica tan ben documentada i per tan bona valoració. Em fareu emocionar :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel teu comentari!! i de res! quan es té una bona experiència el millor que es pot fer és compartir-la i expressar-la, oi? doncs això he fet jejee
      Segueix així i fins la propera!!! :)
      petonets

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...