dimarts, 4 de març del 2014

Taller Scrapbook amb Marta Juez: Fem un Àlbum Maleta!

Potser ja ho saps perquè t'ho he comentat per Facebook o ho has vist als anuncis del blog dels tallers que farem, però per si no te n'has assabentat... Avui vull anunciar-te que properament farem amb la Marta Juez de Mi Scrap Lab un taller Súper Xulo i Espectacular d'scrapbook!
Fa uns mesos ja vam poder gaudir de la magnífica presència de la Marta en un taller en el qual vam fer un mini àlbum nadalenc súper mono. Ara, el que volem aprendre a fer és un altre tipus de mini àlbum molt més complet, i és que la seva estructura principal serà una maleta de cartró feta tota tota per nosaltres! Interessant, oi? 



TALLER SCRABOOK LLEIDA: FEM UN MINI ÀLBUM MALETA


Així doncs, en aquest taller durem a terme un projecte molt original i diferent. Farem una maleta mini àlbum (un projecte amb el qual la Marta va guanyar un premi!), un disseny original de la dissenyadora pensat perquè la propia maleta sigui alhora un mini àlbum. Farem la maleta des de zero, totalment feta a mà amb tècniques de cartonage i la decorarem amb diversos papers d'scrapbook. La Marta ens ensenyarà trucs i tècniques i ens anirà donant les pautes necessàries perquè després, si ho volem, la poguem tornar a fer a casa.
QUAN? Data per confirmar mesos març-abril-maig proposa'ns la data que millor et va!
DURADA: 4h
ON: Lleida
PREU: 40€ (tots els materials inclosos excepte els bàsics de taller i enganxar: has de portar base de tall, cúter o guillotina, regle metàl-lic, celo de doble cara, pega).
Per fer la reserva has de fer pagament de l'import del taller. Com que encara no hem fixat una data exacta, en cas que el dia escollit per fer-lo no poguéssis venir, se't retornarien els diners. 
PLACES: atenció, les places són MOLT LIMITADES! si vols venir-hi no t'encantis i FES LA RESERVA ARA!

ESCRIU a craftandartists@gmail.com o truca al 660854459 i no t'ho perdis! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...