dimecres, 22 d’octubre del 2014

20 hàbits de la Gent Que Té Èxit

Post 6 de 365. Avui ha sigut un dia productiu, aquest matí he anat amb la Rosa Llaveria, (fotògrafa genial!!!) a Florejacs, al Castell de Florejacs, a fer fotografies d'un projecte que estem preparant, ja te n'informaré més endavant, he arribat a casa cansadeta, i pensant en alguna cosa que podia escriure en el post d'avui m'ha vingut al cap un article que vaig llegir fa uns dies i que vaig trobar molt interessant, què fan les persones que tenen èxit i arriben lluny a la vida? com ho aconsegueixen? aquí te'n descric algunes, a veure si hi estàs d'acord, jo penso que té bastanta raó!

1) No associen l'èxit amb els diners, sinó amb la pau interior i la felicitat (i no és un tòpic)
2) No inicien el dia sense un objectiu i dediquen els primers moments de la jornada a ells mateixos: treballar mentalment, físicament i espiritualment.
3) La perfecció no és el seu primer objectiu, prefereixen gaudir i aprendre del trajecte fins aconseguir els objectius marcats.
4) Al seu entorn no hi ha gent negativa, només es rodegen de persones positives, proactives i que els inspirin i els motivin per aconseguir fer grans coses i viuen plenament tot el que fan.
5) No perden el temps amb pensaments negatius i de derrota. Busquen solucions i es fixen en allò que els beneficiarà de cada situació. També es recorden que han superat obstacles i que continuaran fent-ho.
6) El fracàs no és una derrota, sinó una part del seu creixement professional, el fracàs és una oportunitat per aprendre i ser millor.
7) No pensen en els problemes sinó en les accions que han de fer perquè la seva situació millori, d'aquesta manera aconsegueixen pensar amb claredat i tenir idees positives que t'obren a noves solucions.
8) No els preocupa els judicis de la resta, no basen els seus valors en l'opinió externa sinó en els seus propis.
9) Són persones proactives, els agrada fer coses i aconseguir-les. No posen excuses.
10) Pensen que hi ha suficient percat perquè tothom puguis guanyar diners. No tenen enveja dels altres.
11) La feina és important però també ho és estar i gaudir de la vida amb les persones que més estimen, la família, els amics...
12) Els agrada divertir-se.
13) Cuiden la seva salut per estar sanes mentalment, físicament i emocionalment.
14) Es marquen metes clares, específiques, marquen un pla d'acció i executen les seves idees.
15) Prenen decisions fermes, si fa falta se la juguen al tot o res.
16) Anar de víctima no és el seu rol, són conscients que el poder de la seva vida el tenen només ells.
17) No viuen del passat.
18) No posen resistència al canvi, si cal es rectifica.
19) Mai deixen d'aprendre i estan sempre oberts a millorar tant la seva vida professional com personal.
20) Abans d'anar a dormir reflexionen sobre les coses positives que ha tingut el dia per augmentar el seu estat d'ànim i motivar-se a seguir endavant. Això també ajuda a relaxar-se.

Què t'ha semblat? penso que molts d'aquests hàbits són ben certs! i si no els tens i vols triomfar... ara ja saps què has de fer! ;)

I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...