dimarts, 21 d’octubre del 2014

Arriba la fira Creativa Barcelona 2014!

 Post 5 de 365. Aquest mes d'octubre està sent la canya!!! :D Moltes activitats i projectes en marxa molt emocionants! recordes que l'any passat vam muntar un autocar per anar a la Fira Creativa de Barcelona? doncs enguany, repetim!
Si ets una mica ''novatill@'' i no saps sobre que t'estic parlant pots llegir-te aquest article on t'explico una mica que és, com a resum et diré que és una fira de manualitats, scrapbook, patchwork... que es fa durant quatre dies a La Farga de l'Hospitalet. Com des de Lleida i rodalies sempre ens trobem amb els mateixos problemes de comunicació, ja sabem com tenim el transport públic, preus dels avants, aves, etc. hem buscat una alternativa més còmoda i també econòmica i que l'any passat va funcionar molt bé ;)
Unes quantes de l'expedició lleidatana que vam anar l'any passat al Creativa amb el bus! :)
 La fira és del 27 al 30 de novembre, el dia escollit per anar-hi serà el dissabte 29 novembre perquè és el dia que més gent hi pot anar, de totes maneres si hi vols anar algun altre dels quatre dies i es fa el grup suficient de gent per muntar un altre autocar, cap problema, s'ha de ser mínim 22 persones.

Marxarem de Lleida a les 7.30h del matí des de La Llotja, i hi ha la possibilitat de fer parades també en d'altres poblacions com per exemple Mollerussa, Tàrrega o Cervera. A la tornada l'hora prevista d'arribada a Lleida és cap a les 22.00h (sortirem de La Farga quan s'acabi la fira, a les 20.00h).

El preu és de 30€ i inclou el viatge d'anada i tornada i l'entrada a la fira, pots agafar aquesta opció fins el 16 de novembre, a partir d'aquesta data pots fer reserva del viatge però l'entrada l'hauràs de comprar tu pel teu compte. Si vols aprofitar per anar a La Farga i no vols anar a la fira, també pots venir amb nosaltres! El viatge d'anada i tornada sense entrada val 23€.

No t'ho pensis i anima't a venir!! Ens ho passarem molt bé!!!! :D i gastarem tots els nostres estalvis comprant-nos molts materials i cosetes boniques jajajaja

Per a més informació i reserves pots trucar-me al 660 854 459 o fer-me un mail a craftandartists@gmail.com. :)

I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...