dissabte, 27 de juny del 2015

7 Idees Refrescants Per La Teva Boda d'Estiu

Ja estem a l'estiu, sí! temps de prendre el solet (amb protecció sobre tot, eh!), de gaudir de l'aire lliure, les terrassetes, els gelats i les cerveses fresquetes, de síndria, meló i préssec, de la sorra, la platja, també de la muntanya (tot i que per mi estiu és igual a platja i piscina), de mosquits, de finestres obertes i de llargues xerrades fins a la matinada, entre mil coses més.
I també aquestes dates són molt propenses a fer celebracions vàries, casaments, festes... Així que avui et recullo a continuació unes quantes idees que pots aplicar si ets tu un dels qui et cases, si tens algun amic o familiar. També és apte per a festes i altres celebracions, aquí ja ho deixo a la teva elecció ;)
1) Pai pais
Ventalls i pai pais són una bona solució per ajudar els convidats i a tu mateix a passar una mica millor les altes temperatures. Poden ser de paper com els que pots trobar aquí, també de paper de bambú més sofisticats, de cartolina més d'estil DIY, teixits tradicionals, etc.
Pai pai paper bambú. El pots trobar a la nostra botiga
Pai pai paper bambú. Vist a Hispabodas
Pai pais DIY. Vist a Pinterest
Pai pais tradicionals. Vist a Pinterest
2) Parasols de paper de Bambú.
Per altra banda hi ha els parasols de paper, de clara inspiració oriental, els trobo xulíssims!

Parasols de bambú. Pots trobar-ne AQUÍ
Parasols en acció! Vist a Polkadotbride
Mil maneres de col-locar els parasols. Vist a Pinterest
3) Xancletes.
Si la celebració es fa a la platja o vols que pel ball els teus convidats vagin una mica més còmodes res millor que unes xancletes.
Vist a Dessy
Vist a Somethingturquuoise
4) Ulleres de sol.
Unes ulleres de sol als seients durant la cerimònia (si és a l'aire lliure, que no t'imagino dins una església així!) també és una bona alternativa si fa molt de sol.
Vist a Rusticweddingchic
Unes quantes idees de com col-locar les ulleres. Vist a Southboundbride
Vist a Stylemepretty
5) Fruites i verdures.
Però sobre tot si la teva boda, casament, festa o celebració és a l'estiu i fa calor, no pot faltar-hi la fruita i les verdures, a part de ser molt refrescant, t'ajudarà a crear decoracions molt vistoses degut als seus colors. Una autèntica preciositat.
Vist a Pinterest



Vist a Buzzfeed.  

Centres de taula cítrics. Vist a Momtastic

Idea vista a thejungalow

6. Llimonada i sucs
No et descuidis de cap de les maneres molts líquids! no ens deshidratem pas, llimonades i sucs, ben fresquets, granissats i sorbets són l'aliat perfecte per refrescar-se.
vist a Pinterest.

Llimonada. Vist a Vanitasstilllife

Vist a Blog.finestationery

Vist a Weddingpartyapp

7. Gelats.
Ja siguin de gel, de decoració, de sabó com a detalls, o els típics que els pots donar en lloc del pastís o com a segones postres, deliciosos! :) I si et decantes per un carret d'estil vintage el teu esdeveniment serà una triomfada total!
Gel amb fruites. Vist a Buzzfeed.
Gelats decoratius amb flors. Vist a Blogs.babble 
Vist a hudsonvalleyceremonies.com
Gelats cítrics. vist a Stylemepretty 


Paradeta de gelats, vist a weddingchicks
Carret vist a Karaspartyideas
I podria seguir amb mil idees més, boniques inspiradores i refrescants però ho deixaré per un altre post :)
I tu, et cases aquest estiu? què hi faras? o tens una festa... quines idees apliques? estaré encantada de saber-les! deixa el teu comentari i en parlem! ;) 
Fins la propera!!
I si vols estar al dia de tot...


2 comentaris:

  1. Hola! Doncs jo no tinc pensat casar-me pròximament, però m'han semblat molt bones idees, així que quan alguna parella que conegui es casi els penso enviar a veure aquest post. M'encanten els pai-pais, i lo de les xancletes em sembla molt bona idea i molt original, ja que jo no puc sofrir els talons :)

    ResponElimina
  2. hehe m'alegro que t'agradi Alba! :) i escolta, que per una boda perfecte, però es pot aplicar a qualsevol festa, celebració que fem a l'estiu, segur que fas un dinar a casa un dia que faci caloreta caloreta i els hi dones qualsevol d'aquestes coses i els convidats es queden flipant ;)
    Gràcies pel teu comentari i fins aviat!

    ResponElimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...