dimarts, 28 de juliol del 2015

Un Àlbum d'Scrapbook Personalitzat Dels Records d'Estiu

L'Anna és una altafullenca de tota la vida però que des de fa anys viu a Eivissa, i va ser a la Fira de la Nit de Bruixes d'Altafulla de l'any passat que ens vam conèixer (sí, tot i ser d'una de les famílies més conegudes del poble jo no sabia qui era).
Aquell dia de fira, entre tota la bijuteria que tenia a la paradeta hi vaig col·locar alguns àlbums d'scrap que tenia fets, per tantejar el terreny i veure la reacció de la gent, si agradaven, si em preguntaven... I ves per on vaig encertar. La Maya, la filla petita de l'Anna no treia l'ull de sobre d'un dels àlbums, van venir a mirar la paradeta, al cap d'unes hores van tornar, i la petita em va preguntar quan valia, l'Amaya volia comprar-me l'àlbum amb els seus diners, però l'àlbum... és que el tenia de mostra i amb fotografies meves a dintre! Pobreta, em va fer una pena quan li vaig haver de dir... la nena, amb només 7 anys tenia claríssim que volia trencar la guardiola per comprar-lo, i això és motiu de plena satisfacció per a mi, la veritat. Va ser llavors quan la seva mare, dissimuladament va demanar-me el telèfon i em va dir que me'n volia encarregar un de similar per regalar-li. Uns dies més tard en vam parlar i avui vull ensenyar-te el resultat.


Aquell estiu estaven de vacances a Altafulla, així que l'Anna va anar fent recopil-lació de fotos que van anar fent durant els dos mesos i me les va fer arribar. Més de 60 fotos! vaig haver de fer selecció i es van quedar en unes 40. 
 A la Maya li agradaven els colors roses i liles, així que vaig pensar que una col-lecció ben adient és Desde el corazón de Collage de memòries i d'altres papers que tenia per casa i que hi quedaven la mar de bé. Vaig anar decorant les pàgines en funció de les vivències que em va explicar l'Anna que havien anat passant, també el que les fotografies representaven. I els textos els vaig voler fer amb un toc més artesanal i personal, així que vaig posar en marxa la meva passió per dibuixar lletres :) m'encanta! 

Com pots veure m'encanta posar-hi tul, estrelles, puntilles i perletes, a més a més, sabia que a la Maya tot això, la tornaria boja :)
La veritat és que mai saps a qui coneixeras ni per què, què t'aportarà, en aquest cas puc dir-te que ha estat una d'aquelles experiències positives, bones i que et fan créixer com a persona a part de reafirmar-te que estas pel camí correcte. Vaig gaudir moltíssim preparant l'àlbum, és com si et fessis teva cada petita història, la sents i hi empatitzes. No et passa?
 L'àlbum el vaig enquadernar amb corda rústica, tenia anelles però se'm van quedar petites! I per fora el vaig lligar amb un llaç de tonalitats rosa, no t'ho puc ensenyar perquè no en vaig fer foto... L'Amaya no s'ho esperava gens ni mica i quan ho va veure... ostres, és que fins i tot la seva mare es va emocionar! i jo més! És un bon record que sempre tindrà per a ella i que li farà pensar en Altafulla i en totes les vivències viscudes quan estigui lluny d'aquí. Gràcies Anna per tot!!! :) 
I a tu t'ha agradat? estas fent àlbums aquest estiu? alguna idea que puguis donar-me? :) Ens veiem als comentaris!

I si vols estar al dia de tot...


18 comentaris:

  1. Hola Laia!! Quin àlbum més xulo !! m'encanta! jo que em començo a iniciar amb l'scrap em va bé per anar agafant idees, jeje!! No m'estranya que s'emocionessin mare i filla amb el curro que et vas fer. :) Com ja saps jo estic fent l'àlbum de nadó que poc a poc va agafant forma i que ja us aniré mostrant! Bon estiu i fins aviat! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari Laura! :) M'alegro que t'agradi! La veritat és que me'l vaig treballar bastant, és el que té posar-te a fer una cosa que t'agrada, ja veuras que no podràs parar de fer cosetes amb scrap! Si, ja ensenyaras a veure com queda l'àlbum pel bebe. Petonets

      Elimina
  2. M'encantaaaaa!! Aquesta nena deu haver estat molt feliç de rebre aquesta meravella. Enhorabona!! i per la currada també, que afegint-hi fotos encara es fa més complexe tot.
    Laia, chapeau!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies pel comentari Alicia!! :) Pobreta, que no s'ho esperava la nenaquan el va veure quasi li agafa un patatús! jajaja Quan sigui gran ho valorarà molt això. Tu prefereixes fer albums sense fotos? jo la veritat, és que m'agrada més fer-los amb les fotos, pots decorar i fer moltes coses més... Ara la feinada en triar-les i despres que també les vaig haver de portar a imprimir... va ser un amica rotllo :p Ara el que dic és que me donin les fotos directament impreses ;) Fins aviat!!

      Elimina
  3. Una cucada d'àlbum!! Precióssss!!!😍😍
    Felicitats!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Sandra pel missatge! :) i m'alegro que t'ambé t'agradi! és xulo veure que també a la resta de gent els agrada, després de l'esforç hi ha d'haver la recompensa, oi? jeje Fins aviat!!

      Elimina
  4. És una àlbum preciós, quina currada i Quantes idees.
    Felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gemma! Gràcies pel teu comentari :) si t'ha inspirat i n'has tret idees ja me'n dono per satisfeta jo! jeje va portar feineta fer-lo però va ser molt divertit!! Fins aviat!!

      Elimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  7. Hi veig la feina que hi ha darrera i m'alegro que hagi satisfet les espectatives de les destinatàries, no és fácil. Enhorabona!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. hehehe gràcies pel comentari Neus! Crec que les espectatives les va superar!! però també t'he de dir que sempre que faig alguna cosa per encàrrec i em diuen ''confio en el teu criteri'', m'agrada però al'hora em poso dels nervis, i si no l'encerto??? a tu et passa?
      Fins aviat!! :)

      Elimina
  8. Que xulo, i quina feinada, no m'extranya que la nena estigui la mar de contenta!
    Ah! I m'agrada molt el nou look del blog! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Alba! merci pel missatge :) sí que em va portar feina, sí! però ja passa que quan t'agrada una cosa no te n'adones ni de les hores que passen! jeje
      Ah!!! i gràcies per fer comentari de la nova imatge, ningú em diu res! es nota que hi ha alguna cosa canviada, no? Si tens qualsevol suggerència tu digues, vale? ;)
      Fins la propera!!

      Elimina
  9. Respostes
    1. Gràcies pel comentari Mercè! :) m'algro que t'hagi agradat, hi ha molta feina i hores invertides! Fins la propera ;)

      Elimina
  10. Respostes
    1. ei tocaya! jeje gràcies pel comentari :) perquè vegis que treballo jejeje petonets i fins aviat!

      Elimina

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...