dijous, 5 de novembre del 2015

Taller de Ganxet amb l'Associació Cultural Fem Pinya al Pla de la Font

Fa unes setmanes es va posar en contacte amb mi la Marta, de l'Associació Cultural Fem Pinya de El Pla de la Font (Lleida). Em va explicar que volien organitzar una petita setmana cultural pel seu poble i que havien pensat que els agradaria fer un taller creatiu, concretament ho tenia molt clar, volien fer un taller de ''trapillo''. Així que ens vam posar en marxa a pensar idees i buscar el projecte ideal que va acabar sent una cistell de tirela.

I va arribar el dia... 19 d'octubre i a la Seu del Casal Social...

La professora que millor podia fer aquest taller és la Judit Solans, amb qui hem fet ja varis tallers a Craft and Artists (d'amigurumis, cactus, floquets de neu, flors...). És una autèntica crack, no només perquè explica de manera planera, didàctica i fàcil, sinó perquè a més a més és divertida i es nota que domina, que sap del que parla i ja et dic jo, que això és molt important! :)


 15 dones creadores i entusiastes, a més, de tres generacions diferents, es van reunir per passar una bona estona i compartir afició pel ganxet XXL, trapillo de colors i agulles gegants. Es pensaven que no se n'ensortirien, però a poc a poc els projectes van anar prenent forma i si el cercle màgic semblava una fita impossible d'aconseguir... amb una mica de paciència va sortir! 

Gràcies a totes per haver assistit al taller, espero que a part d'aprendre us ho passessiu molt bé! i em consta que així va ser (sembla que avui només em surtin que rodolins, oi? hehe).

I escolta, si tu també voldries fer un taller d'aquestes característiques, t'agradaria fer un taller amb la teva colla d'amics, o amb els membres de la teva associació o Casal de la teva localitat, pel teu aniversari, companys de feina o qualsevol altra cosa que se t'acudeixi només t'has de posar en contacte amb mi, explica'm la teva idea i ens posem en marxa per organitzar-ho :) 

Ah!!! i que no se m'oblidi, dissabte 7 de novembre anem en autocar a la Fira Creativa de Barcelona, el compte enrere ha començat, en tinc unes ganes!!! :D però al que anava, encara pots reservar lloc per venir  des de Lleida, farem parades també a Mollerussa i Tàrrega. Per a més informació pots trucar al 660854459 o escriure a craftandartists@gmail.com, no t'encantis que queda poquet!! :)

I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...