dissabte, 8 d’octubre del 2016

Vens al Creativa Bcn? Tornem a Organitzar Bus des de Lleida

Pots llegir al títol gran part de la informació del post d'avui i és que sí, per quart any consecutiu torno a organitzar autocar per poder anar a la Fira Creativa de Barcelona ben còmodament :)

Per si encara no saps que és Creativa te'n faré 5 cèntims, és una fira de manualitats, scrapbook, patchwork... on podras gaudir de diverses botigues de tota mena i a més de fantàstics tallers, exposicions, xerrades, mostres... Es fa durant quatre dies a La Farga de l'Hospitalet (Barcelona) i enguany es la 11a edició.  #yosoycreativa



Sabem que des de Lleida hi ha bastantes dificultats en transport públic per anar a Barcelona, així que des de fa 4 anys, facilitem les coses i organitzem un autocar perquè puguis anar còmodament a la Fira, despreocupant-te t'haver de conduir (pots dormir si vols durant el viatge jeje), sense embussos, sense cues per comprar entrades (en el cas que l'agafis anticipada), sense buscar aparcament i pagar pàrkings... i a més a més, en companyia d'un munt de persones que com a tu els encanta el món de les manualitats, l'scrapbook, el patchwork, etc. :) És una experiencia que has de viure!


QUAN:
dissabte 5 de novembre de 2016
HORA (aproximada, condiconada pel trànsit):
7.50h sortida des de Lleida parada a La Llotja - arribada 21.30h aprox.
8.10h parada estació autobusos Mollerussa
8.35h parada estació autobusos Tàrrega
19.35h Sortida de La Farga
PREU: 29€ (viatge) - 7€ (entrada anticipada, mínim per aconseguir aquest preu ser 20 persones, fins el 02/11/2016, a partir d'aquesta data l'entrada es pot comprar per internet o a taquilla).
PLACES: mínim 20 - màxim 45
TERMINI RESERVES: 2 novembre abans 12.00h (viatge+entrada, si arribem a 20 entrades),
4 novembre (només viatge, l'entrada te l'hauràs de comprar pel teu compte).

MÉS INFORMACIÓ I RESERVES:
Tel. 660 854 459 (trucada o watsapp)
craftandartists@gmail.com
* Un cop feta la reserva, no es retornaran els diners, si pel que sigui no pots venir, pots portar al teu lloc una altra persona.


I si vols estar al dia de tot...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...