dimarts, 7 de febrer del 2023

Taller de cal.ligrafia i lettering infantil i per adults a Alfarràs (Lleida)

 Comencem 2023 amb més tallers, aquest cop a Alfarràs. Aquest cop, la iniciativa ve de l'Ampa de l'escola Pinyana de la mateixa població. Així, hem organitzat un taller d'iniciació a la cal-ligrafia i el lettering per infants de 8/9 a 12 anys. 

Per altra banda, sembla que el tema agrada (ho entenc, m'encanta dibuxar lletres!), i hem ampliat horaris, per la tarda hem obert un altre grup, aquest d'adults. 

TALLER DE CAL·LIGRAFIA I LETTERING A ALFARRÀS 


Expressa la teva creativitat dibuixant lletres amb retoladors de pinzell. Aprendrem conceptes bàsics, eines i materials que podem emprar, a utilitzar els retoladors de pinzell, efectes i resultats espectaculars que podràs aplicar a qualsevol projecte artístic o creatiu que vulguis engegar.

Data: 18 de febrer del 2023

Grup infantil: 10.30h a 13.30h

Lloc: Biblioteca municipal d'Alfarràs

Professora: Laia Martínez 

Preu: 40€ per persona amb els materials inclosos

Per a més informació: craftandartists@gmail.com / 660854459

Inscripcions: omplint aquest formulari, ampa.pinyana@gmail.com.

Aprofito també per dir-te que he obert canal a Telegram, si vols estar al dia de totes les activitats i tallers que vaig fent, pots apuntar-t'hi VULL APUNTAR-ME AL CANAL DE TELEGRAM.

Com vas amb els tallers? has assistit a algun? t'agradaria anar a aprendre sobre algun tema concret? Ja m'expliques :) Fins la propera! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...