dilluns, 26 de juny del 2023

Lettering, Arts & Craft a l'escola Arabell d'Alpicat

 Enguany ha estat un curs creativament molt productiu. I he gaudit d'allò més envoltada de nens i nenes amb moltes ganes d'aprendre! He estat durant uns mesos fent una extraescolar de lettering, arts & craft a l'escola Arabell d'Alpicat (ara grup Institució Lleida). 

Hem dut a terme diversos projectes, en un inici tot relacionat amb la cal·ligrafia i el lettering, els vaig explicar els tipus de retoladors que podíem trobar, comparant amb els que tenien a casa molts d'ells, d'altres que podíem veure a les botigues, per a què servia cadascun, quins resultats podíem aconseguir, etc. i vam provar i experimentar. 


Cadascú al seu ritme, i deixant fluir. Perquè penso que això és un fet molt diferencial i important, tots tenim patrons i models que volem copiar, i copiem, però quan la cosa es posa realment interessant és quan deixem anar la nostra pròpia manera de ser i de fer amb essència. S'ha d'estar preparat jeje i voler que surti ;) 


També hem fet treballs d'scrapbook, mini àlbums amb materials reciclats, un diari per a les vacances...


i també complements amb llanes, macramé, i plàstic màgic, entre d'altres. 


En resum, super encantada! m'ho he passat genial, he tornat a ser nena amb ells :) i m'han contagiat tota la seva energia i puresa, autenticitat, això és el que més m'ha agradat, que ells són, sense tonteries, sense prejudicis. 

I ens retrobem el curs que ve! A part del grup de primària, obrim també inscripcions per a secundària al Terraferma, si et vols apuntar, escriu-me: craftandartists@gmail.com. 

Què et sembla tot plegat? ;) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per llegir-me! Em deixes un comentari? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...